Sybase Planet, Romania 2007. De la managementul informatiei la sisteme decizionale.

Locul desfasurarii: Athenee Palace Hilton Bucuresti, salon Diplomate

Organizator: IDC Romania

Sybase Planet, Romania 2007. De la managementul informatiei la sisteme decizionale.

Relational Romania, distribuitor oficial al Sybase are placerea sa va invite la evenimentul “Sybase Planet, Romania 2007” ce se va desfasura in data de 18 octombrie la Athenee Palace Hilton, salon Le Diplomate, Bucuresti.

Atunci cand afacerea dvs se dezvolta, cantitatea de informatie cu care lucrati creste si ea, afectandu-va performanta in ansamblu. Companiile moderne au nevoie de solutii inteligente, care sa le permita gestionarea rapida a informatiei si mobilizarea acesteia acolo unde este nevoie de ea.
Descoperiti solutiile noastre optimizate de management al informatiei, mobilitate si business intelligence, ce ofera posibilitatea ca informatia sa fie livrata in mod securizat, oriunde si oricand, permitand clientilor sa isi foloseasca in mod eficient resursele.

Sybase este cea mai mare companie de software si servicii specializate, dedicate in exclusivitate managementului si mobilizarii informatiei.Folosind solutiile noastre globale, companiile pot extinde in mod securizat informatia, facand-o accesibila de oriunde, oricand si folosind orice dispozitiv.


AGENDA:

8:30 Registration and Welcome Coffee
9:30 Welcome Speech
Speakers from Sybase – Milanka Stamencovic – Territory Director EMEA, Relational Technology Greece – John Papaevgeniou – Managing Director
Robert J. Tate, Economic Officer, U.S. Embassy Bucharest
9:50 Sybase: From Information Management to Decision Making Systems (Sybase – Chris Mendoza – Business Development Manager CEEMEA)
10:15 The Future of Modeling
(Sybase – Vladimir Maruna – Area lead Architect) - Power Designer
10:55 Helping IT Teams Sleep at Night : Practical Innovations in Database Technologies (Sybase – Roman Miller – Business Development Manager CEEMEA) ASE
11:20 Coffee Break
11:30 Unwiring the Enterprise: New Mobility Trends in IT
(Speaker from Sybase – Vince Neale – Business Development EMEA) - Mobility
12:00 The Secrets of Operational Business Intelligence
(Sybase – Richard Soundy – Business Development EMEA) – IQ
12:40 IDEA – Captain in the Ocean of information: Learn How you Can Manage Complex Information in a Smart and Easy Way for Archives, Libraries and Museums
(Speaker IDEA - Boaz Hashavia – VP Marketing & EMEA Sales and Ditsa Sagie – Proficiency Center)
13:10 i-Apply – Speaker from Relational – Grigoris Karamitsos – Proffesional Services Manager – i-Apply: Reach your Customers Anywhere. A Loans Origination Workflow Solution for the Banking and Financial Sector.
13:45 Thank You Note
14:00 Networking Lunch

Evenimentul se adreseaza in special:
CEO, Directori Generali, CIO, Directori IT, Manageri IT, Alti manageri

Din urmatoarele domenii:
Banci, Finante, Asigurari
Educatie (Universitati, Librarii, Muzee)
Ministerul Apararii
Ambasade
Telecomunicatii
Companii IT (potentiali parteneri/reselleri)

Inregistrati-va participarea chiar acum!

Cristina Pasla, email: cpasla@idc.com, tel: 021-4112743

Despre IDC ROMANIA

Despre IDC

IDC furnizeaza Cercetari Globale cu Continut Local
IDC este una dintre cele mai mari companii de cercetare de piata si consultanta in domeniul tehnologiei informatiei, telecomunicatiilor si pietelor utilizatorilor de tehnologie din lume. IDC vine in ajutorul profesionistilor IT, personalului din conducere si investitorilor pentru ca acestia sa poata lua decizii corecte in achizitionarea de tehnologii si strategii de business. Peste 900 de analisti din 90 de tari ofera expertiza globala, regionala si locala privind oportunitatile si tendintele pietelor tehnologice. De peste 43 ani IDC furnizeaza rapoarte strategice pentru a-i ajuta pe clientii nostri sa-si atinga obiectivele cheie ale organizatiilor lor.

IDC – de 15 ani in Europa Centrala si de Est
Din 1990 IDC furnizeaza informatii esentiale despre piata IT&C din Europa Centrala si de Est. Pornind de la o singura persoana intr-un birou mic, am ajuns una dintre cele mai mari corporatii de consultanta, evenimente, cercetare de piata in domeniul tehnologiei informatiei, dispunand de 70 analisti care lucreaza in zece dintre tarile Europei Centrale si de Est.

Pentru Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa, IDC dispune de o retea coordonata de birouri in 15 tari cu centre regionale de cercetare in Praga, Istambul si Dubai. Printre clienti se numara numerosi furnizori de hardware, software si solutii IT&C, precum si autoritati guvernamentale si membrii ai industriei financiare.

IDC este o divizie a IDG, lider mondial in furnizarea de media, cercetare, conferinte si evenimente. Informatii suplimentare despre IDC puteti gasi la www.idc.com.

Participare: Intrare libera