Ideal Contour

Ideal Contour


Descrierea companiei Ideal Contour

Rezultate: Efectele benefice ale impachetarilor cu chocofango se vad imediat dupa tratament cand apare o senzatie placuta de confort si imbunatatire vizibila a calitatii pielii.
Pentru a indeparta celulita putin vizibila, sunt suficiente 10 sedinte de impachetari cu chocofango. In cazul celulitei proeminente, pentru rezultate optime se recomanda asocierea impachetarilor cu electrostimularea si masajul anticelulitic.
Daca tratamentul anticelulitic este asociat cu o alimentatie echilibrata, se pot scadea in circumferinta de la 3 la 8-9 cm, eliminand 3-5 kilograme. Rezultatele tratamentului difera pentru fiecare persoana in parte, deoarece nu toate organismele reactioneaza identic! Sedintele trebuie efectuate intensiv de 3 ori/ saptamana, iar dupa obtinerea rezultatelor dorite, o sedinta la 8-10 zile este suficienta.

Contraindicatii: epilepsie, claustrofobie, hipertensiune, hipertiroidie, varice foarte pronuntate, boli de piele, boli respiratorii, boli cardiace grave, diabet, sarcina si perioada de alaptare, tumori.

Comunicate Ideal Contour :

Vezi toate comunicatele companiei Ideal Contour.