Alege cel mai bun scaun auto pentru copilul tau

BUCURESTI - 20 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

IdealBebe.ro comercializeaza SCAUNE AUTO, Scaune auto 0-13 kg, Scaune auto 0-18 kg, Scaune auto grupa 1-2-3(9-36 kg),Scaune auto 15-36 kg,Scaune auto cu ISOFIX

Imediat dupa nasterea bebelusului tau iti dai seama ca iti trebuie un scaun auto pentru transportul lui.

Incepand cu cosuletul cu care il scoateti din spital si urmand un scaun auto 0-18kg, dupa aceea cand mai creste trebuie sa luati un scaun auto 9-25kg, sau scaun auto 9 -36kg.

Sunt multe modele de scaune auto pe piata dar trebuie sa tineti cont de cateva aspecte in alegerea scaunului auto potrivit:

SIGURANTA BEBELUSULUI

Cel mai important aspect este siguranta bebelusului tau.Scaunul ales trebuie sa aiba toate certificatele de siguranta in domeniu, sa fie testat de organismele internationale.

Daca aveti buget este bine sa achizitionati un scaun auto cu isofix.

Acesta permite o mai bine fixare a scaunului de bancheta masinii si in caz de impact sa stea fix fara sa se miste.

Cand este mic bebelusul ar fi bine ca scoica pe care o alegeti sa aiba si o baza care sa se fixeze pe bancheta din spate si sa asigure o mai bune siguranta.

Dupa ce ajunge la 9 kg o alegere buna este scaunul din grupa 9-25kg. Un scaun foarte bun este KinderKraft – Scaun auto Shell

Despre IdealBebe

IdealBebe.ro - comercializeaza o gama diversa de articole pentru copii, de la accesorii pentru bebelusi, jocuri si jucarii pana la carucioare, balansoare, produse de igiena si sanatate - toate pentru copilul tau ideal.

www.idealbebe.ro