Ce tipuri de saltele pentru bebelusi exista

BUCURESTI - 13 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Saltelele sunt de mai multe feluri : Saltele de kokos, saltele multistrat tip sandwish, saltele din spuma, saltele cu arcuri

Cat de intens si satisfacator este sa-ti vezi copilul dormind linistit in patutul lui! Acest lucru se Intampla atunci cand copilul doarme confortabil in pat pe o saltea de calitate. Si pentru a conferi acest lux pentru copilul tau, ai nevoie sa cumperi o saltea de cea mai buna calitate. Patuturile sunt intr-o gama larga cu diverse dimensiuni si marimi. Cu toate acestea, trebuie sa stii anumite lucruri inainte de a cumpara un pat de copil.

Primul lucru pe care trebuie sa verifice calitatea este spuma. Acesta nu ar trebui sa fie prea moale si spongioasa. Spuma care este ferma ofera sprijin extrem de dens corespunzatoare a oaselor din spate. Ar trebui sa fie rezistenta fizic, astfel Incat forma sa nu se modifica chiar in timp ce nu este folosita. Uita-te pentru o saltea impermeabila si un produs care contine cel putin cantitatea de substante chimice. De asemenea, asigurati-va ca acesta are orificii suficiente pentru a permite libera circulatie a aerului.

Saltelele sunt de mai multe feluri : Saltele de kokos, saltele multistrat tip sandwish, saltele din spuma, saltele cu arcuri

Despre IdealBebe

IdealBebe.ro - comercializeaza o gama diversa de articole pentru copii, de la accesorii pentru bebelusi, jocuri si jucarii pana la carucioare, balansoare, produse de igiena si sanatate - toate pentru copilul tau ideal.

www.idealbebe.ro