Cum aleg scaunul auto potrivit

BUCURESTI - 27 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Exista multe modele de scaune auto pentru copii si marci si nu e de mirare ca parintii sunt coplesiti atunci cand este momentul sa cumpare un scaun auto pentru copil.

Exista multe modele de scaune auto pentru copii si marci si nu e de mirare ca parintii sunt coplesiti atunci cand este momentul sa cumpare un scaun auto pentru copil. Ei au adesea intrebari legate de legile scaunul de masina in starea lor si de cereri de oferta cu privire la spate-fatuire, inainte, cu care se confrunta, precum si cerintele de greutate pentru sugari si copii mici. Cunoasterea de baza va ajuta parintii sa fie cumparatori in cunostinta de cauza.

Exista trei tipuri principale de scaune auto. Acestea includ scaune auto copii , care sunt orientate spre spate. Apoi, exista produse convertibile, care pot fi pozitionate in pozitie spate, se confrunta cu sau directia de mers, de unde si numele. Apoi, exista locuri de rapel pentru autoturisme. Acestea folosesc umarul masinii si sistemul de poala centura pentru a asigura copilului fata de ham interna a unui scaun pentru copil.

Factorul de a decide intre diferitele tipuri de scaune pentru copii pentru automobile este, de obicei, greutatea si inaltimea copilului dumneavoastra. Multi experti sunt de acord ca copiii ar trebui sa fie in spate, cu care se confrunta scaune auto pentru primul an. Apoi, ca greutatea lor si de o crestere a dimensiunii, acestea pot fi plasate in scaune fata cu care se confrunta. in functie de marca si modelul, dupa ce in jurul valorii de 40 kg gama de greutate si inaltime gama (depinde de model) a fost atins, un scaun de rapel poate fi pusa in aplicare.

Scaune auto copii sunt din spate cu care se confrunta pentru a oferi mai multa protectie pentru cei mici, in primii ani. Cele mai multe modele pentru sugari sunt evaluat la aproximativ 5 – 22 kg. Acestea vor fi, de obicei, posibilitatea de a obtine cele mai multe copii prin intermediul de un an. Apoi, diferite optiuni pot fi explorate in termeni de scaune pentru copii de siguranta pentru automobile.

Despre IdealBebe

IdealBebe.ro - comercializeaza o gama diversa de articole pentru copii, de la accesorii pentru bebelusi, jocuri si jucarii pana la carucioare, balansoare, produse de igiena si sanatate - toate pentru copilul tau ideal.

www.idealbebe.ro