Modele de carucioare pentru copii in anul 2012

BUCURESTI - 6 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Site-ul IdealBebe.ro a realizat un ghid care va poate ajuta in alegerea caruciorului potrivit pentru copilul dvs.

Cele mai importante calitati pe care trebuie sa le aiba un carucior  trebuie sa fie confortul, siguranta, functionalitatea si o usoara manevrabilitate.

Carucioare standard

Un carucior standard este caruciorul cel mai des intalnit.Are 4 roti si un cadru de metal.Majoritatea carucioarelor standard au landou care permite folosirea lui de la 0 luni. Daca este carucior 3 in 1 pe langa landou mai are si parte sport si scaun auto de tip scoica. Pentru un mai bun confort al bebelusului carucioarele trebuie sa aiba suspensii de calitate pentru a face plimbarea lina si fara miscare.

Puteti accesa pagina Carucioare Standard pentru a vedea mai multe modele.

Carucioare usoare

Un important aspect pe care trebuie sa-l aiba un carucior in zilele noastre este: greutatea.

De multe ori mamicile ies singure in parc sa plimbe copilul iar cand se intorc trebuie sa urce tot singure caruciorul in lift, pe scari.

De aceea este nevoie sa verificati bine greutatea unui carucior inainte de a-l cumpara, bineinteles ca trebuie sa faceti un raport calitate/greutate pentru ca exista unele caruciore foarte usoare dar calitatea lor lasa de dorit.

Puteti accesa pagina Carucioare Sport pentru a vedea mai multe modele.

Carucioare 3 in 1

Carucioarele 3 in 1 sunt cele mai cautate carucioare pentru ca ele contin tot ce este necesar unei familii pentru bebelusul lor de la nastere pana la 4-5 ani.

Carucioarele 3 in 1 contin : landou, parte sport, scaun auto de tip scoica, husa de ploaie, huse de picioare, genta de transport.

Landoul de la carucioarele 3 in 1 este necesar inca de la nastere pana in jur de 6 luni pentru ca bebelusul are nevoie de somn in primele luni iar pozitia lui trebuie sa fie intins ca si cum ar fi in patut.

Dupa cele 6 luni bebelusul nu mai vrea sa stea intins , vrea sa vada lumea inconjuratoare si trebuie sa schimbati landoul cu partea sport.

Partea sport este folosita pana la varsta de 4-5 ani

Puteti accesa pagina Carucioare 3 in 1 pentru a vedea mai multe modele.

Despre IdealBebe

IdealBebe.ro - comercializeaza o gama diversa de articole pentru copii, de la accesorii pentru bebelusi, jocuri si jucarii pana la carucioare, balansoare, produse de igiena si sanatate - toate pentru copilul tau ideal.

www.idealbebe.ro