Patuturi de lemn siguranta si calitate

BUCURESTI - 19 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Bebelusul tau va petrece mai mult timp in patutul lui decat oriunde altundeva, asa ca de la sine inteles, prin urmare, patutul de copil ar trebui sa fie in conditii de siguranta maxima. Dorind un pat de copil in conditii de siguranta si securitate, si de fapt, alegand una sunt doua lucruri foarte diferite.

Esti constient de criteriile patut dumneavoastra ar trebui sa fie considerat sigur?

Siguranta unor patuturi din lemn si patuturi pliante si tarcuri are linii directoare specifice care pot fi urmati atunci cand vine vorba sa cumpere unul dintre aceste patuturi pentru copii. Desi trebuie sa fie subliniat faptul ca patuturile  cele mai moderne construite sunt acum la standarde stricte de siguranta pat de copil, aceste linii directoare vor veni mai mult decat in propria lor, daca, de exemplu, sunteti in cautarea de a cumpara un pat second-hand pentru copilul tau.

Aceste linii directoare variaza de la un patut la altul. Sa aruncam o scurta privire la aceste linii directoare in ceea ce priveste cumpararea patutului de copil:

Toate partile din patutul de copil ar trebui sa se potriveasca ferm impreuna si trebuie sa fie netede si fara de aschii.

Toate suprafetele de pat de copil trebuie sa fie vopsite cu vopsea fara plumb si, in general, in conditii de siguranta pentru utilizarea pe mobila pentru copii. Trebuie sa verificati, de asemenea, pentru orice semne de vopsea care s-a deteriorat.

Nu inlocuiti componentele originale, cu piese cumparate de la magazin local, deoarece acestea, in toate probabilitatile, nu se va potrivi in mod corespunzator.

Urmati toate instructiunile cu care a venit patutul de copil in mod corespunzator (inclusiv instalare, intretinere si siguranta).

Asigurati-va ca salteaua este potriveste pentru patutul, astfel incat copilul nu poate capta orice parte a corpului lor, pe partile laterale. Ca o regula generala in spatiul dintre partea de patutul copilului si saltea nu trebuie sa ramana decat maxim distanta de 2 degete, aceasta saltea si patutul de copil nu ar trebui sa fie utilizat in conjunctie cu alte saltele.

Despre IdealBebe

IdealBebe.ro - comercializeaza o gama diversa de articole pentru copii, de la accesorii pentru bebelusi, jocuri si jucarii pana la carucioare, balansoare, produse de igiena si sanatate - toate pentru copilul tau ideal.

www.idealbebe.ro