Open House pentru primul MBA in Project Management

BUCURESTI - 6 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Marti, 6 noiembrie 2007, DeSales University va invita la Open House-ul dedicat primului MBA in Project Management din Romania. In cadrul acestui eveniment, va avea loc prezentarea in extenso a programului de catre directorul american, Profesor universitar Dr. M. Latib.

Reuniunea are loc la ora 18:30, in sala Senatului a Universitatii Romano-Americane, B-dul. Expozitiei, Nr. 1B, Sector 1, Bucuresti.

Confirmarea participarii la Open House se va face pe adresa de e-mail: ana_panco@ideeahouse.ro sau la telefon: 0724 34 34 91.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.americanmba.ro, www.mbaamerican.ro sau sa contactati biroul de DeSales MBA Program.

Despre Ideea House S.R.L.

DeSales University a fost înfiinţată în 1961, în Pennsylvania (SUA) şi este considerată, conform U.S. News & World Report, drept una dintre universităţile cu cele mai bune programe de MBA din zona nord-americană. Interesant de remarcat este faptul că, în SUA, o parte importantă dintre participanţii la programele MBA oferite de DeSales University, nu sunt economişti ca formare anterioară, ci jurişti, ingineri sau medici - majoritatea ocupând diferite funcţii în zona middle sau top management în companii cu renume precum AT&T, Chrysler, Commerce Bank, DuPont Pharmaceuticals, General Electric, IBM, Johnson & Johnson, Lockheed Martin, Merck & Co., Merrill Lynch, Nestle, Pepsi Cola Co., Price Waterhouse Coopers, Smithkline Beecham Pharmaceuticals, Verizon.

Ovidiu Folcut,

Program Coordinator

DeSales MBA Office in Bucharest

021 202 95 07 sau 0725120114