Implant dentar în Baia Mare - o opțiune durabilă și sigură pentru înlocuirea dinților lipsă

Baia Mare - 6 ianuarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Cu o rată de succes de peste 97%, implanturile dentare sunt o opțiune sigură și durabilă pentru a înlocui dinții lipsă. Acestea sunt surse artificiale de rădăcină care sunt plasate chirurgical în osul maxilarului pentru a susține coroanele dentare sau protezele.

implant dentar baia mare

implant dentar baia mare

Implanturile dentare sunt recomandate în cazurile în care pacienții au dinți lipsă sau au nevoie de reabilitare orală. De asemenea, pot fi o opțiune bună pentru pacienții care suferă de probleme de masticație sau au probleme estetice cu dinții lor.

 

Procedura de plasare a unui implant dentar durează în general o oră sau mai puțin și se efectuează sub anestezie locală. După plasarea implantului, osul înconjurător încorporează implantul într-un proces numit osteointegrare. Acest proces poate dura până la câteva luni, în funcție de starea osului și de sănătatea generală a pacientului.

 

După ce implantul dentar a fost integrat în os, un bont de implant este atașat pentru a susține coroana dentară sau proteza. Acest proces poate dura o singură vizită sau poate necesita mai multe vizite, în funcție de

 


Clinica stomatologică Identify este dedicată oferirii celor mai bune tratamente de implant dentar și se  străduie să ofere o experiență confortabilă și de calitate pacienților. Programăm periodic evenimente de informare și oferim programe de educație pentru pacienți interesați să afle mai multe despre implant.

 

 

Contact:

str. Progresului, nr. 2A, Baia Mare - 0362 424 228

Bdul. Republicii, nr. 22, Baia Mare - 0737 532 022

str. Tineretului, nr. 9 - 11, Târgu Lăpuș - 0746 906 368

office@identify.ro

www.identify.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/identify/implant-dentar-in-baia-mare-o-optiune-durabila-si-sigura-pentru-inlocuirea-dintilor-lipsa