IEBN    

Comunicate de presa si evenimente pe tema IEBN

 • IEBN

  Bucuresti - 11 April 2011

  Comunicat de Institutul European de Business Networking

  Joi, 14 aprilie 2011, incepand cu ora 14:00, la Rin Grand Hotel, se va desfasura cea de-a VIII-a Conferinta Nationala de Networking, organizata de Institutul European de Business Networking. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: seminar , workshop , networking , iebn

  Vezi toate comunicatele de presa despre IEBN

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul IEBN.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la IEBN. Informatiile despre IEBN cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul IEBN, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la IEBN, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.