ifond    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ifond

 • ifond

  Bucuresti - 7 April 2010

  Comunicat de Intercapital Invest SA

  SSIF Intercapital Invest se extinde in domeniul fondurilor de investitii prin finalizarea achizitiei unei societati de administrare a investitiilor, cele doua companii formand unul dintre cele mai importante grupuri independente de pe piata de capita ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre ifond

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ifond.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ifond. Informatiile despre ifond cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ifond, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ifond, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.