IgienaPHS la Romhotel 2015

BUCURESTI - 13 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Firma PHS Dual va fi prezentă în perioada 12-15 noiembrie 2015 la Expoziția internațională de echipamente, dotări și mobilier pentru industria ospitalității ROMHOTEL 2015 cu cel mai apreciat brand internațional de uscătoare de păr hoteliere, marca elvețiană Valera .

Standul PHS Dual va include și o gama larga de uscătoare de mâini ale importantelor branduri Losdi si Esenia, precum și linii profesionale complete pentru echiparea grupurilor sanitare : dispensere pentru prosoape maini , dispensere de hârtie igienică și dozatoare de săpun lichid.

De peste 55 de ani VALERA produce aparate de îngrijire a părului și este angajată într-un continuu efort de a îmbunătăți calitatea produselor sale, de a satisface cele mai înalte și exigente standarde de pe piață. VALERA este din 1990 un lider mondial pe piața de profil, prezent în mai mult de 80 de țări, iar peste 12 modele de uscătoare de păr cu montaj pe perete ale acestui brand vor fi expuse la standul PHS Dual.

De asemenea vor fi prezente in cadrul expoziției noile modele Valera HOTELLO AC, singurele uscatoare de par protejate impotriva stropirii cu apa,  uscatoare ce beneficiaza de clasa de protectie IP 24 si timer pentru oprire automată la 8 minute de funcționare.

Orice hotel are nevoie de grupuri sanitare dotate corespunzător cu uscătoare de mâini sau dispensere de prosoape pliate, dispensere de hârtie igienică și de săpun lichid. IgienaPHS vine în întâmpinarea acestei cereri de pe piață cu două branduri importante, producătorul spaniol Losdi și marca autohtonă Esenia. Uscătoarele de mâini profesionale au prețuri cuprinse între 179 lei și 2360 lei pentru produsele premium, iar dispenserele pentru prosoape de maini si  dozatoarele de săpun lichid ca și cost se situează între 52 lei și 361 de lei.

Doar pe perioada evenimentului, cea mai mare parte dintre produsele expuse la standul PHS Dual de la ROMHOTEL vor putea fi achiziționate cu reduceri de pana la 30% .

Despre Igiena PHS

IgienaPHS este o societate cu peste 15 ani de experienta in oferirea de solutii de igiena si curatenie in Romania, reprezentand branduri si produse internationale a caror calitate si eficienta sunt confirmate si garantate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/igiena-phs/igienaphs-la-romhotel-2015