ignat

Comunicate de presa si evenimente pe tema ignat

 • ignat. Pentru cine a ratat Black Friday, MarketOnline.ro sarbatoreste Ignat Day

  ignat

  Bucuresti - 19 decembrie 2011

  Comunicat de KELION ONLINE CONCEPT SRL

  ... ignatului, magazinul online www. MarketOnline .ro pregătește reduceri de prețuri între 5 și 50% la toate categoriile de produse. ignat Day, un concept 99% românesc, vine în întâmpinarea tuturor celor care au ratat ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: marketonline , black friday , ignat

  Vezi toate comunicatele de presa despre ignat

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ignat.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ignat. Informatiile despre ignat cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ignat, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ignat, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.