ignifugati    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ignifugati

 • ignifugati

  Timisoara, Timis - 29 October 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  Vrei sa achizitionezi ignifuganti de cea mai buna calitate? Mopeka Impex, cu sediul in Timisoara, este unul dintre cei mai importanti producatori de ignifuganti din Romania. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: timisoara , producator , detergent , mopeka , ignifugati

  Vezi toate comunicatele de presa despre ignifugati

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ignifugati.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ignifugati. Informatiile despre ignifugati cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ignifugati, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ignifugati, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.