International House București și Brightway® încheie un parteneriat special de la 1 noiembrie 2021

BUCURESTI - 18 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Cursuri

Doi actori importanți de pe piața de training din România își unesc forțele pentru a oferi împreună soluții de dezvoltare integrată, cuprinzând formare profesională și training lingvistic, clienților lor corporate.

Brightway® și International House București sunt două organizații ce oferă servicii de training companiilor care operează pe teritoriul României. Cele două organizații sunt complementare prin aceea că activitățile lor, combinate, alcătuiesc un portofoliu complex de training corporate, cuprinzând atât dezvoltare personală și profesională, cât și dezvoltarea competențelor lingvistice ale angajaților din companiile-client.

International House București este un centru de limbi străine apărut în 2002 prin afiliere la International House World Organisation (sediu central la Londra, 160 de centre în peste 52 de țări) și își propune misiunea de a îmbunătăți „comunicarea în societatea românească prin intermediul celor mai bune, adaptate și profesionale programe de pregătire în domeniul limbilor străine.”

Activitatea IH București se definește prin următoarele repere:

- 20 de ani de experiență în România

- 400 de companii-client

- 28.600 de cursanți

- de la 6 profesori în 2003 la 150 astăzi, în toată țara

- 3.795 de diplome de absolvire de nivel, din 2012 până în prezent

- 96.5% rată de satisfacție a cursanților, în ultimul an

- 388.700 de ore predate

Brightway® a fost înființată în anul 2004, cu misiunea asumată de a îmbunătăți „calitatea vieții oamenilor livrând programe educaționale inovatoare și instrumente de management ce se adresează provocărilor zilnice ale persoanelor, echipelor și organizațiilor din mediul de afaceri.”

Profilul organizației în cifre cuprinde următoarele jaloane:

- 17 ani pe piața de training din România

- 3 direcții de dezvoltare (training, consultanță & coaching, teambuilding)

- 22 de cursuri din 4 domenii (leadership & management, vânzări, Microsoft Office, dezvoltare personală)

- 22 de traineri și formatori

- 25.000 de participanți

Având un parcurs similar, cele două companii împărtășesc și un set solid de valori organizaționale esențiale:

standarde de calitate excepțională în organizarea și livrarea programelor de training

inovația în crearea de noi produse de training (cursuri, programe, seminare, conferințe)

dedicație pentru fructificarea întregului potențial de dezvoltare al echipei și al clienților

Conștienți de valorile împărtășite, liderii celor două organizații au cuvinte de apreciere reciprocă și, totodată, plasează în prim-planul inițiativei lor comune preocuparea pentru oportunitățile de dezvoltare oferite clienților:

„Am avut ocazia să cunosc echipa International House îndeaproape”,  mărturisește Mihai Arghire,  Managing Partner Brightway®, „și am fost bucuros să regăsesc oameni […] pentru care a servi clientul la standarde de excelență este o preocupare continuă. Pentru Brightway®, parteneriatul cu IH înseamnă că avem pe cine să ne bazăm când vrem să ne ajutăm clienții să se dezvolte învățând o limbă străină.”

La rândul său, Mihai Gânj, Managing Partner IH București, remarcă „expertiza înaltă a consultanților și trainerilor Brightway®” și apreciază că parteneriatul cu Brightway® „deschide noi posibilități de împlinire a nevoilor de dezvoltare și creștere a clienților din portofoliul nostru. […] Împreună suntem mai puternici și putem să ne servim clienții într-o manieră mai completă, ajutându-i să își atingă obiectivele lor îndrăznețe.”

În mod cert, parteneriatul încheiat între Brightway® și IH București cu începere de la 1 noiembrie 2021 le va permite ambelor organizații să răspundă mai bine nevoilor de dezvoltare semnalate de companiile lor client. Astfel, o companie care solicită servicii de training lingvistic va putea fi direcționată de Brightway® către IH, iar în mod similar un client interesat de programe de dezvoltare profesională și personală va putea fi îndrumat de IH către Brightway®.

Printre beneficiile importante pe care acest parteneriat le aduce companiilor-client se numără accesarea rapidă și ușoară a serviciului de training căutat, dar și oferte speciale avantajoase pentru cei care achiziționează un produs de training la recomandarea organizației-partener.

Contact: Veronica Negru, Marketing Manager IH București – veronicanegru@ih.ro

Alexandra Grigorie, Marketing Manager Brightway® - alexandra.grigorie@brightway.ro

Despre IH Bucharest

International House București este este liderul cursurilor de limbi străine din România și a fost înființată acum 20 de ani prin afiliere la International House World Organisation (sediu central la Londra, 160 de centre în peste 52 de țări).
Își propune misiunea de a îmbunătăți „comunicarea în societatea românească prin intermediul celor mai bune, adaptate și profesionale programe de pregătire în domeniul limbilor străine.”

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ih-bucharest1/international-house-bucuresti-si-brightway-incheie-un-parteneriat-special-de-la-1-noiembrie-2021