Traser Gold lanseaza noile colectii de iarna

BUCURESTI - 13 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Traser Gold , liderul bucurestean in vanzarea de bijuterii din aur, prezinta clientilor sai noile colectii de iarna prin intermediul noului website care se lanseaza astazi 13 noiembrie 2012, cu ocazia intampinarii sarbatorilor de iarna.

Traser Gold

Traser Gold

Departamentul de marketing al societatii a dus in acest an o munca sustinuta in vederea crearii unei imagini noi a societatii Traser Gold si incearca prin prezenta noului site din spatiul public virtual, sa aduca in fata clientilor o platforma noua, intuitiva si generoasa in expunerea ultimelor colectii de bijuterii din aur: verighete, inele, cercei, pandative, bratari , lanturi, coliere. Prin acest mijloc software, Traser Gold doreste obtinerea unui feedback absolut necesar pe piata bijuteriilor unde concurenta generata de noile conditii de productie si comercializare, se dovedeste a fi acerba prin diversitate si design.

Desigur ca, variatia pretului aurului la nivel mondial, determina o fluctuatie importanta in stabilirea preturilor de vanzare a bijuteriilor, fapt care a dus la automatizarea proceselor de productie si implicit in scaderea costului de fabricatie. Bijuteria Traser Gold si partenerii sai din Italia si Turcia, asigura clientilor sai cele mai mici preturi posibile pentru toata gama sa de bijuterii, in acest sens detasandu-se net oferta de verighete ieftine care este reprezentata indeosebi de modelele clasice de verighete din aur galben sau verighete din aur alb.

Aducerea pe raft in scopul vanzarii de noi modele se intersecteaza cu nevoile tot mai sofisticate ale consumatorilor. Aceste necesitati sunt satisfacute de catre departamentul de marketing, care vine in ajutorul clientilor pe care-i consiliaza vis–a-vis de trendurile existente pe piata, prin prezentari de modele si nu in ultimul rand prin bijutieri calificati care pot executa manual in cel mai scurt timp bijuteriile comandate.

Alegerea bijuteriei Trasel Gold in furnizarea de bijuterii pentru orice de eveniment la care veti lua parte, va asigura  succesul de a fi remarcat (a) oricand.  Traser Gold va invita in magazinele sale din toate sectoarele capitalei pentru a va convinge.