Cultivă-ți pasiunea pentru performanță - KAIZEN Individual pentru tineri!

BUCURESTI - 10 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Social

Institutul KAIZEN® România are plăcerea de a anunța startul primului modul din programul de dezvoltare personală KAIZEN Individual pentru tineri, în data de 4 iunie 2012, București.

KAIZEN Individual pentru tineri!

”Azi, să fii mai bun ca ieri. Mâine, să fii mai bun ca azi.”

Domnul Dr. Ing. Julien Bratu - Country Manager, KAIZEN® Institute Romania

Desfășurat sub deviza Azi, să fii mai bun ca ieri,  mâine, să fii mai bun ca azi.”  acest program își propune să dezvolte, în tineri, spiritul autodepășirii continue pentru obținerea performanțelor personale, prin intermediul managementului strategic individual.

Tinând cont și de cele spuse de Henry Ford Cel ce nu conteneşte să înveţe, este şi rămâne tânăr, indiferent că are 20 sau 80 de ani acest curs se adresează tuturor persoanelor ”cu spirit tânăr” care doresc să ”învețe” tehnici avansate de autocunoștere, inspirate din cultura orientală dar și din neuroștiințele actuale, metode de control al fluxului emotional dar și exerciții fizice de întărire a sănătății și de armonizare minte-corp, pentru a-și crește valoarea personală și, implicit, valoarea adusă  societății.

Combinând atât partea teoretică cât și exercițiile practice,  programul vizează dezvoltarea ființei umane pe toate cele  patru niveluri: fizic, emotional, mental și spiritual și presupune formarea unor bune ritualuri zilnice  menite să asigure dezvoltarea armonioasă și continuă a performanțelor individuale.

Principiile prezentate în acest program, structurat pe trei etape,  sunt similare principiilor Managementului KAIZEN®   , aplicat în companiile de Top și țară și din strainătate cu scopul creșterii performanțelor acestora,  însă, sunt adaptate creșterii continue a performanței individuale.

În viziunea Institutului KAIZEN®  România,  câteva ”ingrediente” care contribuie la atingerea excelenței umane  sunt: creșterea capacității de adaptare a individului  la cerințele societății prin dezvoltarea potențialului propriu, dezvoltarea capacitatății de a identifica și valorifica oportunitățile venite din mediu precum și dezvoltarea capacității de a aborda și gestiona diverse probleme de viață pentru a progresa.

Te invităm să devii performant, alături de noi!

Pentru mai multe informații sau înscrieri, ne puteți contacta la:

Adresă de email: cmoldovan@kaizen.com

Telefon: 0757 08 18 77

Persoană de contact: Carmen Moldovan

Despre KAIZEN INSTITUTE ROMANIA

Ne adresam Liderilor din Romania care au descoperit calea de succes prin KAIZEN® - LEAN Management, cat si pentru cei care doresc sa obtina reducerea costurilor, o calitate mai buna, profit mai mare, flexibilitate la cerintele pietei si performante semnificative in cadrul companiei.Va asteptam si va stam la dispozitie pentru detalii suplimentare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ikar-management-consult1/cultiv-i-pasiunea-pentru-performan-kaizen-individual-pentru-tineri