WORKSHOP SMED la HOCHLAND ROMANIA

Sighisoara - 20 mai 2009

Comunicat tip General in Afaceri

INSTITUTUL KAIZEN ROMANIA continua seria de Workshop-uri KAIZEN

In perioada 27 - 28 Mai 2009, va asteptam la HOCHLAND ROMANIA la un Workshop TPM®, care va fi sustinut de echipa KAIZEN® INSTITUTE.

Acest workshop reprezinta o oportunitate de a invata, participa si contribui la obtinerea unor rezultate concrete, aplicand intr-un caz real Tehnica SMED - Single Minute Exchange of Die. Ea se poate aplica in industriile de procesare si asamblare, unde se utilizeaza echipamente, utilaje tehnologice si reprezinta o metoda de analiza a activitatilor desfasurate pentru schimbarea sculelor (Change Over = C/O), materialelor si a reglajelor necesare la un utilaj si are ca obiectiv reducerea timpului de schimbare a produsului procesat/fabricat pe acel utilaj.

Dintre avantajele participarii dvs. mentionam:
- cunoasterea/ aprofundarea prin exercitiu practic a tehnicii KAIZEN® - SMED
- obtinerea de cunostinte utile referitoare la cresterea eficientei utilizarii echipamentelor
- experienta practica privind reducerea timpului de stationare a echipamentelor la trecerea pe un nou format de produs si posibilitatea aplicarii in propria companie
- schimb de experienta intre participanti

Despre KAIZEN INSTITUTE ROMANIA

Ne adresam Liderilor din Romania care au descoperit calea de succes prin ”KAIZEN® - LEAN Management, cat si pentru cei care doresc sa obtina reducerea costurilor, o calitate mai buna, profit mai mare, flexibilitate la cerintele pietei si performante semnificative in cadrul companiei.

Va asteptam si va stam la dispozitie pentru detalii suplimentare.

Persoana de contact:
Corina Alexe, Office Coordinator
KAIZEN® Institute Romania
---------------------------------------
Tel/Fax: 021.637.00.17
Mobil: 0744.635.969

corina.alexe@kaizen-romania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ikar-management-consult1/workshop-smed-la-hochland-romania