IL SEGNO - cel mai avantajos sistem de plata!

BUCURESTI - 24 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

IL SEGNO , magazinul tău de stil și eleganță te ajută să fii cu 3 pași mai aproape de rochia mult visată! Pentru că nevoile tale sunt foarte importante pentru noi și vrem să îți sporim bucuria și satisfacția cumpărăturilor efectuate la noi în magazin, Il Segno a pus la punct propriul sistem de PLATĂ ÎN RATE.

Rochie de seara SE811565

IL SEGNO, cel mai elegant concept de moda, se află în topul celor mai importante branduri din România ce comercializează rochii de seară și de cocktail create de cei mai cunoscuți designeri americani.

În plin sezon al evenimentelor, IL SEGNO te întâmpină cu numeroase colecții gata să fie descoperite! Fie că îți dorești o apariție glamour sau optezi pentru un look de zeiță, rochițele sunt special create să îți evidențieze cele mai frumoase trăsături.

Pentru că ne dorim să fii cea mai frumoasă la evenimentele la care vei participa, iar apariția ta să vorbească pentru tine îți venim în ajutor oferindu-ți posibilitatea de a achiziționa rochița mult visată, în RATE!

Tot ce trebuie să faci este să ne vizitezi magazinul pentru a alege ceea ce ți se potrivește în concordanță cu preferințele tale. Când te-ai decis asupra modelului preferat trebuie să plătești prima rată. Din acel moment, rochița este rezervată exclusiv pentru tine! Valoarea monetară a primei rate este aceea pe care tu o stabilești!

Nu te-am convins încă? Dar ce părere ai despre faptul că FRECVENȚA și VALOAREA următoarelor două rate tot TU le stabilești? În plus, nu vei plăti nimic peste valoare rochiței și acest lucru deoarece NU SE PERCEPE DOBÂNDĂ!

În momentul în care vei plăti și cea de-a treia rată vei putea intra în posesia rochiei mult visate. Acum este șansa perfectă să strălucești! Alege să porți rochii elegante semnate IL SEGNO și fă ca apariția ta să fie de poveste!

Doamnele și domnișoarele sunt așteptate în showroom-ul din Str. Știrbei Vodă nr. 53-55 unde vor beneficia de consultanță vestimentară astfel încât ținuta aleasă să fie în concordanță cu gusturile și dorințele fiecărei persoane sau online pe site-ul  http://www.ilsegno.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/il-segno/il-segno-cel-mai-avantajos-sistem-de-plata