Rochii de seara cu plata in rate!

BUCURESTI - 6 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

In plin sezon al nuntilor, Il Segno , magazinul tau preferat cu rochii de seara iti ofera posibilitatea de a achizitiona rochii elegante de seara in 3 rate, cu dobanda 0%.

Rochii de seara in rate

Rochii de seara in rate

 „Venim in intampinarea clientelor care isi doresc o rochie de seara Il Segno dar nu au posibilitatea de a o plati integral, oferindu-le o noua facilitate - posibilitatea să plătească în rate fără dobândă orice rochie cumparata din magazin." 

Corina Balaban

Il Segno, magazinul cu rochii elegante, ofera incepand cu aceasta luna clientelor care doresc sa isi achizitioneze o rochie din showroom, posibilitatea de achitare a produselor in 3 rate cu dobanda 0%, prin intermediul Bonus Card emis de Garanti Bank.

Valoarea tranzacţiei efectuate în programul de rate cu 0% dobândă va fi împărţită automat într-un număr de rate lunare egale pentru care banca acorda 0% dobândă numai dacă deţinătoarea cardului respectă termenele de rambursare lunara a ratelor.

„Venim in intampinarea clientelor care isi doresc o rochie de seara Il Segno dar nu au posibilitatea de a o plati integral, oferindu-le o noua facilitate - posibilitatea să plătească în rate fără dobândă orice rochie cumparata din magazin. Toate clientele care deţin un Bonus Card emis de Garanti Bank pot solicita la momentul efectuării tranzacţiei facilitatea de a plăti produsele în rate cu 0% dobanda”, a declarat Corina Balaban, CEO Il Segno.

Pe langa facilitatea de plata in rate, clientele primesc la fiecare achizitie efectuata cu cardul emis de Garanti Bank si un bonus pe care il pot folosi gratuit in cele peste 4000 de magazine partenere.

Despre Il Segno

Showroomul Il Segno reprezinta un concept nou, provocator si elegant in acelasi timp, care isi propune sa puna in valoare stilul vestimentar al fiecarei femei in parte, venind in intampinarea oricaror dorinte in materie de rochii (rochii de ocazie, rochii de seara, rochii elegante, rochii de cocktail, rochii de nunta, etc.)