Husqvarna Romania anunta Campania de Toamna

BUCURESTI - 11 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Constructii, Retail, Agricultura

Live site

Husqvarna, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati producatori de scule pentru gospodarie la nivel mondial, are placerea sa anunte start-up-ul celei mai importante campanii de reducere la motofierastraie Husqvarna, incepand cu data de 15 septembrie 2014.

Husqvarna Romania anunta Campania de Toamna

Campania de toamna Husqvarna” este singura initiativa de acest gen de pe piata de profil din Romania ce prespune reduceri ce variaza intre 10 si 30 % la aproape toate modelele de motofierastraie. Pe langa preturile atractive ale motofierastraielor, conceptul „Campaniei de toamna” Husqvarna este cu atat mai speciala cu cat aceasta are loc chiar in plin sezon, comparativ cu ofertele din anii trecuti ce aveau loc in extra season.

Motofierastraiele marca Husqvarna sunt deosebit de apreciate de specialistii in domeniu datorita fiabilitatii si calitatii acestora, fiind utile nu numai pentru taierea lemnelor pentru foc cat si primavara la amenajarea gradinilor.

In ultimii ani evolutia preferintelor clientilor ce sunt in cautarea produselor menite sa le usureze munca in gospodarie sau cu scop profesional a migrat de la criteriul unic cantitate la cel de calitate, astfel ca tot mai multi dealeri autorizati propun publicului produse marca Husqvarna.

Husqvarna s-a remarcat pe piata de specialitate din Romania prin produse calitative la preturi accesibile oricarui buget oferind totodata garantia unui produs modern, usor de folosit dar mai ales sigur pentru utilizator si pentru cei din jur.

Campania de toamna Husqvarna” se adreseaza atat utilizatorilor de motofierastraie ocazionali cat si clientilor ce folosesc produsele Husqvarna la nivel profesional, acestia putand achizitiona incepand cu data de 15 septembrie din magazinele autorizate de catre producator si alte modele de motofierastraie de ultima generatie la preturi atractive, beneficiind de reducerea importanta de pana la 30% din pretul actual de vanzare.

Prezenta Husqvarna pe piata sculelor pentru gradina si casa este reprezentata pe piata de profil din Romania in special de Toolman.ro, motofierastraiele Husqvarna putand fi achizitionate atat de pe platforma on-line www.toolman.ro cat si din show-room-ul acestora situat in din Sos. Colentina nr. 335, Sector 2, Bucuresti.

„Campania de toamna Husqvarna” ce va incepe pe 15 septembrie pe toolman.ro se anunta a fi cel mai important eveniment al anului in domeniul sculelor si utilajelor pentru casa si gradina, utilizatorii de scule si instrumente pentru gradinarit Husqvarna avand posibilitatea de a achizitiona produse marca Husqvarna la preturi deosebit de avantajoase, bucurandu-se totodata de rapiditatea livrarii cat si de garantia specifica a produselor Husqvarna achizitionate.