Castiga cu Radio Impuls si iluminat-ieftin.ro

BUCURESTI - 4 octombrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Live site

CU ILUMINAT-IEFTIN.RO SI RADIO IMPULS ITI UMPLII BUZUNARELE

banda cob

banda cob

Echipa noastră este încântată să anunțe lansarea unei campanii radio unice, care le oferă ascultătorilor Radio Impuls șansa de a câștiga zilnic un premiu în valoare de 500 de lei. Campania, denumită "CU ILUMINAT-IEFTIN.RO SI RADIO IMPULS ITI UMPLII BUZUNARELE" promite să aducă bucurie în viața ascultătorilor, oferindu-le oportunitatea de a câștiga 500 RON în fiecare zi.

Cum funcționează campania?

De la data 9 octombrie, campania "CU ILUMINAT-IEFTIN.RO SI RADIO IMPULS ITI UMPLII BUZUNARELE" va fi difuzată în fiecare zi, pe parcursul săptămânii, in cadrul emisiunii Bara la bara. Ascultătorii sunt invitați să vizualizeze websitul și să participe pentru șansa de a câștiga premiul zilnic de 500 de lei.

Pașii pentru a participa:

Ascultă emisiunea Bara la bara.Ascultă cu atenție pentru a nu pierde startul concursului și fii atent la întrebarea zilnică din informatiile de pe situl iluminat-ieftin.ro.

Cine poate participa?

Campania este deschisă tuturor ascultătorilor, iar participarea este gratuită. Nu este necesară achiziționarea de produse sau servicii pentru a intra în competiție.

Pentru mai multe informații:Vezi pe situl Radio Impuls regulamentul campaniei.

Echipa noastră este încântată să ofere această oportunitate extraordinară ascultătorilor Radio Impuls și să creeze momente de bucurie și anticipație în fiecare zi. Ne dorim ca această campanie să aducă un zâmbet pe fețele ascultătorilor și să le ofere șansa de a-și transforma visele în realitate.

iluminat-ieftin.ro este un distribuitor national de solutii complete si corpuri de iluminat cu LED.

Despre iluminat ieftin

CU ILUMINAT-IEFTIN.RO SI RADIO IMPULS ITI UMPLII BUZUNARELE

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iluminat-ieftin/castiga-cu-radio-impuls-si-iluminat-ieftin-ro