Descoperiți Iluminatul de calitate cu benzile LED COB de 3mm.

BUCURESTI - 13 februarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

În ultimii ani, iluminatul cu LED a devenit din ce în ce mai popular datorită avantajelor sale semnificative față de sursele de lumină tradiționale. În special, benzile LED COB (chip-on-board) sunt o alegere excelentă pentru iluminare uniformă, eficienta energetic si de buna calitate.

banda cob

banda cob

Spre deosebire de benzile led traditionale cu SMD, benzile LED COB au un număr mare de leduri si sunt grupate și plasate pe un singur circuit integrat (chip), ceea ce permite o iluminare puternică și uniformă.

iluminat-ieftin.ro comercializeaza benzi LED COB într-o gamă variată de culori albastru, rosu, verde sau CCT (alb cald, alb rece sau alb neutru) și RGB sau RGBW oferind mai multe opțiuni pentru a se potrivi nevoilor utilizatorilor.

Iluminat-ieftin.ro oferă benzi LED COB cu grosimi incepand de la 3mm si 5mm si o putere de la 10W/m astfel încât utilizatorii sa poata alege puterea potrivită în funcție de aplicația lor specifică sau grosimea dorita. În plus, aceste benzi LED COB sunt extrem de eficiente energetic și au o durată de viață lungă, reducând costurile de întreținere și înlocuire pe termen lung.

De asemenea, Iluminat-ieftin.ro are o gama completa de surse de alimentare, accesorii pentru benzi LED, controlere simple sau multizona cu sau fara conectare WiFi pentru a ajuta utilizatorii să-si aleaga solutia potrivita.

În concluzie, benzile LED COB de la Iluminat-ieftin.ro oferă o soluție excelentă de iluminare pentru orice aplicație rezidențială sau comercială. Cu o gamă variată de culori și puteri, aceste benzi LED sunt o opțiune eficientă energetic, durabilă și personalizabilă pentru o iluminarea de calitate.

Despre iluminat ieftin

Habitat Energy este o companie specializată în soluții de iluminat LED și sisteme fotovoltaice complete, care oferă produse și servicii de înaltă calitate pentru clienții săi. Habitat Energy oferă o gamă largă de produse de iluminat LED, de la becuri și spoturi, la corpuri de iluminat pentru interior și exterior, precum și sisteme de iluminat inteligente.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iluminat-ieftin/descoperiti-iluminatul-de-calitate-cu-benzile-led-cob-de-3mm