IMAGE FACTORY


Descrierea companiei IMAGE FACTORY

Despre TRANSAVIA
TRANSAVIA, societate pe acţiuni, cu capital privat românesc a fost înfiinţată în anul 1991, având ca obiect de activitate principal creşterea păsărilor, pornind de la producerea materialului biologic, producerea de furaje combinate, laborator pentru controlul materiilor prime şi furajelor, creşterea puilor pentru carne, abatorizare şi prelucrarea cărnii de pasăre, laborator de analiză a cărnii şi sfârşind cu activităţi de transport şi distribuţie, comercializarea de material biologic, furaje, produse şi semipreparate din carne de pasăre.
În prezent societatea are o capacitate de creştere de 1.700.000 pui pe serie în 6,5 serii pe an, astfel realizându-se anual aproximativ 25.000 tone carne viu. Compania TRANSAVIA realizează 80 tone de carne de pui pe zi, capacitatea totală de producţie a abatorului fiind de 50.000 tone pe an.
Producţia de carne de pasăre se realizează în conformitate cu standardele internaţionale în domeniu, având certificarea Sistemului de Management al Calităţii (SR EN ISO 9001/2001) şi Sistemul de Management al Securităţii Produsului Alimentar (HACCP). Produsele TRANSAVIA sunt analizate şi certificate de Centrul Naţional pentru Încercarea şi Expertizarea Produselor „Larex România” şi sub controlul autorităţilor sanitar-veterinare şi de mediu.

Comunicate IMAGE FACTORY :

Vezi toate comunicatele companiei IMAGE FACTORY.