Adaptor audio wireless SMC pentru cresterea confortului in camin

BUCURESTI - 17 decembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Adaptorul audio wireless EZ-Stream™ la 11 Mbps distribuie muzica de la posturile de radio de pe Internet sau stocata pe hard discul computerului.

SMC Networks (www.smc.com), important furnizor de solutii de conectare la retea pentru IMM-uri si utilizatorii particulari, a anuntat completarea familiei EZ-Stream™ de produse pentru retea destinate petrecerii timpului liber acasa cu adaptorul audio wireless la 2,4 GHz si 11 Mbps, SMCWAA-B. Deja disponibil in magazinele distribuitorilor si resellerilor autorizati, noul adaptor audio wireless distribuie muzica stocata sau accesata prin intermediul PC-urilor catre orice incapere din casa.

Produsul este compatibil UPnP (Universal Plug and Play) si este usor de configurat intr-o retea wireless 802.11b sau 802.11g, oferind utilizatorilor libertatea de a asculta oriunde in casa muzica in format MP3, M3U si WMA stocata pe hard discul computerului. Oferind un acces simplu si securizat la cele mai competitive surse de muzica, SMCWAA-B este cea mai completa solutie audio wireless disponibila pe piata in acest moment. Depasind concurenta si in privinta usurintei de utilizare, adaptorul audio wireless EZ-Stream™ este simplu de conectat la PC-uri, iar telecomanda sa intuitiva face simplu si controlul pe partea de receptie, prin intermediul display-ului LCD de dimensiuni mari, care permite citirea cu usurinta a starii echipamentului, informatiilor de configurare si titlurilor cantecelor.

Usor de instalat si de folosit, SMCWAA-B dispune de o telecomanda intuitiva si se conecteaza la orice sistem stereo prin intermediul cablurilor audio standard. Software-ul Musicmatch® simplu de instalat pe PC permite administrarea, crearea si transmiterea fisierelor audio catre sistemul stereo prin intermediul serverului audio wireless, iar compatibilitatea cu protocolul UPnP permite configurarea mai multor servere audio intr-o singura retea, astfel incat fiecare incapere a casei sa beneficieze de propria transmisie de muzica. Pentru mai multe informatii despre SMCWAA-B, vizitati http://www.smc.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/adaptor-audio-wireless-smc-pentru-cresterea-confortului-in-camin