Autodesk si HP lanseaza tiparirea instanee pentru lucrul eficient in echipa, in domeniul constructiilor, productiei si infrastructurii civile

BUCURESTI - 31 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

Aplicatiile Autodesk DWF, impreuna cu facilitatile HP de tiparire instantanee, imbunatatesc colaborarea in proiectele de echipa din domeniul proiectarii, cartografierii si ingineriei.

Autodesk, Inc. si HP au anuntat disponibilitatea unor capabilitati de tiparire instantanee pentru seria de imprimante HP Designjet, prin intermediul aplicatiei Autodesk® DWF™ Viewer, un vizualizator descarcabil gratuit de pe internet, pentru medii de lucru 2D si 3D, si a software-ului de compresie DWF™, cu ajutorul carora utilizatorii pot sa revada, sa faca insemnari si sa verifice desenele.
Functia HP Instant Printing pentru aplicatii Autodesk le ofera echipelor de proiect mari prima facilitate de tiparire rapida, cu un singur clic de mouse, a formatelor mari, a desenelor de mare fidelitate, a planurilor si hartilor, dintr-o singura aplicatie software. Pentru o perioada limitata, Autodesk si HP ofera o versiune gratuita a software-ului DWF Composer, pentru clientii din Statele Unite care achizitioneaza o imprimanta din seria HP Designjet, prevazuta cu noile capabilitati de printare.
Pentru o productivitate mai mare a echipelor de proiect, o revizuire mai rapida a desenelor si obtinerea unui timp de raspuns eficient din punct de vedere al costurilor, membrii unui proiect pot participa activ la procesele de lucru prin crearea, gestionarea si partajarea proiectelor gen fisiere DWF, precum si la tiparirea lor instantanee pe imprimante HP Designjet. Un rezultat al aliantei strategice pe termen lung dintre cele doua companii, menita sa ajute clientii sa-si puna rapid in practica ideile, facilitatea HP Instant Printing pentru aplicatii Autodesk ajuta utilizatorii AutoCAD® si alti specialisti din domeniul constructiilor, industriei si ingineriei civile sa-si partajeze informatiile pe parcursul intregului ciclu de viata al proiectului.
„Autodesk si HP livreaza solutii pentru a ajuta proiectantii sa-si accelereze productivitatea si sa desfasoare mai eficient procesele de revizuire a proiectelor”, spune Amar Hanspal, vicepresedinte al Autodesk Collaboration Services. „Ca lideri in categoriile tehnologice respective, Autodesk si HP combina cele mai bune resurse pentru clienti, ajutandu-i sa mentina integritatea completa a desenelor pe parcursul intregului proces de proiectare, facilitand inclusiv colaborarea cu partenerii si subcontractorii, dar si cu clientii, fara sa implice investitii tehnologice din partea acestora”.
„Impreuna, Autodesk si HP transforma productivitatea globala a echipelor de proiect, prin tehnologii garantate de tiparire si proiectare”, spune Enrique Lores, vicepresedinte si director general al diviziei Inkjet Commercial din cadrul HP. „Facilitatea HP Instant Printing pentru aplicatii Autodesk ajuta la imbunatatirea eficientei in munca de echipa, devenind din ce in ce mai simplu si mai fiabil sa tiparesti fisiere digitale DWF pe orice imprimanta HP Designjet compatibila”.
Acces universal rapid la tiparirea de inalta fidalitate a formatelor mari
Facilitatea de tiparire HP Instant Printing permite ca planurile si desenele sa fie tiparite precis si sigur in biroul contractantului, pe santier sau in hala de productie, cu un singur clic de mouse. Utilizatorii nu trebuie decat sa selecteze butonul HP Instant Printing de pe bara de lucru a aplicatiilor Autodesk DWF Viewer sau DWF Composer, si apoi sa faca clic pe acesta. Tiparirea instantanee a fisierelor DWF salveaza timp valoros si ofera printuri fiabile, de inalta calitate. Formatul DWF a fost dezvoltat specific pentru a partaja in siguranta informatii de proiectare complexe, mentinandu-le in acelasi timp integritatea, la o fractiune fata de dimensiunea fisierului.
„Este excelent sa ai o optiune de tiparire rapida pe plotter a catorva coli, dintr-un singur clic de mouse”, spune Thomas Pfadler, inginer la Ingenieurbüro, o firma germana de proiectare”. „Acum pot fi mai productiv si eu, dar si colegii mei, pentru ca oricine din biroul nostru, sau oricare dintre consultantii nostri poate tipari un fisier DWF rapid si sigur pe o imprimanta HP Designjet”.
Kal Houhou, CAD manager la Lessard Group, unul dintre primii utilizatori ai acestei solutii, spune: „Capabilitatea HP Instant Printing pentru DWF este foarte utila. Este atat de simplu sa stabilesti parametrii o singura data si doar sa faci clic ca sa tiparesti – nu mai ai nimic altceva de facut pentru a obtine printuri remarcabile, care te ajuta sa-ti vinzi munca”.Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/autodesk-si-hp-lanseaza-tiparirea-instanee-pentru-lucrul-eficient-in-echipa-in-domeniul-constructiilor-productiei-si-infrastructurii-civile