BT si HP au semnat un contract cu Hertz Europe Ltd.

BUCURESTI - 13 septembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Alianta dintre BT si HP va furniza servicii IT si de retea in regiunea pan-europeana.

BT si HP au anuntat ca au incheiat un contract de servicii IT si de retea pentru Europa cu Hertz Europe Ltd. Contractul, cu o durata de 5 ani, va permite companiei Hertz sa beneficieze de alianta strategica anuntata de BT si HP in 2004(1).
BT si HP vor furniza companiei Hertz o gama variata de servicii informatice si de retea, care va include o retea VPN (Virtual Private Network) (2) bazata pe protocol Internet (IP), care foloseste tehnologia de acces DSL pentru conectarea sediilor centrale ale companiei cu peste 1100 de birouri de inchiriere din Europa.
In plus, BT si HP vor asigura peste 5000 de dispozitive desktop, 3000 de imprimante si 148 de servere si isi vor asuma responsabilitatea preluarii cererilor de voce outbound de la si dintre sediul central al Hertz si locatiile de inchiriere. BT si HP vor gestiona si serviciile de voce inbound transmise centrului principal de rezervari Hertz si vor furniza un sistem de e-procurement gestionat centralizat.
Hertz va beneficia de asemenea de un serviciu IT si de retea standardizat, precum si de nivele de servicii sigure si de raportari. Contractul acopera activitatile operationale ale companiei Hertz Europe Ltd in Marea Britanie, Franta, Germania, Spania, Italia, Belgia, Luxemburg, Elvetia si Olanda.
David Trimm, vicepresedinte pentru sisteme de afaceri la Hertz, declara ca: “Intr-o piata competitiva, am cautat intotdeauna noi modalitati de a ne mentine pozitia de lideri mondiali si de a gasi metode de a ne imbunatati serviciul oferit si eficienta acestuia. Contractul cu BT ne va permite sa beneficiem de avantajul distribuirii cu usurinta in Europa si sa profitam in continuare de expertiza HP si BT in furnizarea de tehnologii inovatoare si revolutionare”.
Andy Green, director executiv al BT Global Services, spune: “Economia actuala, conectata la retele digitale, permite companiilor din intreaga lume sa-si regandeasca si sa-si modernizeze mediul de lucru informatic. Prin acest contract, Hertz va beneficia de cunostintele si expertiza noastra combinata si va putea sa exploateze noile strategii IT care vor ajuta compania sa se diferentieze fata de restul pietei. Acest contract este un exemplu extraordinar al modului in care alianta noastra cu HP este capabila sa ofere companiilor avantajul competitional de care au nevoie”.
Francescu Serafini, prim-vicepresedinte si director pentru regiunea EMEA si divizia de solutii tehnologice a HP, spune: “Datorita convergentei dintre IT si telecomunicatii, clientii sunt din ce in ce mai interesati sa isi solutioneze printr-un singur contract toate problemele informatice si de telecomunicatii. Decizia Hertz de a lucra cu BT in alianta cu HP ilustreaza aceasta evolutie a cerintelor pietei. BT si HP sunt deschizatori de drum in formarea de aliante strategice care pot furniza clientilor serviciile necesare afacerilor lor”.
Acest contract va permite Hertz Europe Ltd. sa continue sa furnizeze clientilor sai din Europa un serviciu de inchiriere de autovehicule la cel mai inalt nivel.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/bt-si-hp-au-semnat-un-contract-cu-hertz-europe-ltd-