Departamentul HP ProCurve Networking isi consolideaza pozitia pe piata furnizorilor mondiali de switch-uri la numarul total de porturi vandute

BUCURESTI - 24 august 2004

Comunicat tip General in IT&C

ProCurve Networking continua sa inregistreze cresteri ale venitului si ale numarului de porturi de switch-uri Ethernet vandute .


Conform celui mai recent raport publicat de Dell‘Oro Group (1), departamentul HP ProCurve Networking este lider pe piata mondiala a switch-urilor Ethernet in privinta venitului si a cresterii numarului de porturi vandute in trimestrul al doilea al anului 2004 fata de aceeasi perioada a anului trecut. ProCurve Networking ocupa locul al doilea la vanzarile mondiale de porturi pentru toate switch-urile de la Layer 2 pana la Layer 7.
Rezultatele recentului raport al firmei de analiza privind piata mondiala a switch-urilor Ethernet de la Layer 2 la Layer 7 au evidentiat o crestere cu 25,3% a venitului inregistrat de ProCurve fata de anul trecut, in timp ce cresterea pietei a fost de 19,4%. Vanzarile de porturi realizate de ProCurve Networking au crescut cu 42,7% fata de anul precedent, depasind piata globala a switch-urilor Ethernet, care a inregistrat o crestere de numai 29,5%. Cresteri consistente si comparabile s-au inregistrat in intreaga lume.
“Datoram aceasta crestere globala clientilor nostri care au recunoscut valoarea unica pe care o pot obtine de la ProCurve”, spune John McHugh, vicepresedinte si director general al departamentului Networking. “Organizatiile au nevoie de o retea business-driven, pe care o furnizam cu arhitectura noastra Adaptive EDGE. Clientii nostri obtin mai mult de la retelele lor, beneficiind de securitate, fiabilitate si flexibilitate crescute. Aceasta face din ProCurve Networking cea mai buna alegere de pe piata”.
ProCurve se situeaza pe primul loc la nivel mondial si in privinta cresterii inregistrate pe piata switch-urilor Gigabit de la Layer 2 la Layer 7, aceasta fiind de 354,5% fata de anul precedent. In plus, din punctul de vedere al cotei de piata privind vanzarile de porturi pentru switch-urile Layer 3, ProCurve se situeaza pe locul doi mondial cu o crestere a vanzarii de porturi cu 84,5% fata de anul precedent.


(1) Dell’Oro Group, Q2’04 Ethernet Switch Report, August 2004.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/departamentul-hp-procurve-networking-isi-consolideaza-pozitia-pe-piata-furnizorilor-mondiali-de-switch-uri-la-numarul-total-de-porturi-vandute