ECHIPA XEROX CELEBREAZA SPONSORIZAREA JOCURILOR OLIMPICE DE LA ATENA PRINTR-UN BANNER URIAS

BUCURESTI - 17 august 2004

Comunicat tip General in IT&C

In cinstea Jocurilor Olimpice de Vara din 2004 si pentru a aduce in Grecia spiritul global al echipei Xerox, a fost realizat un banner urias – inalt cat o cladire cu sase etaje – care contine portretele celor peste 27.000 de angajati ai companiei din peste 60 de tari din intreaga lume.

ECHIPA XEROX CELEBREAZA SPONSORIZAREA JOCURILOR OLIMPICE DE LA ATENA PRINTR-UN BANNER URIAS

Bannerul a fost expus pe 9 iulie, imaginea sa de ansamblu formand, in limbile engleza si greaca, mesajul „Bun venit acasa”, in cinstea reintoarcerii Jocurilor Olimpice in locul unde au luat nastere. Bannerul acopera aproape trei laturi ale cladirii Xerox din centrul Atenei si va ramane afisat pana la sfarsitul toamnei.
„Jocurile Olimpice simbolizeaza spiritul de echipa si mandria care uneste popoarele din intreaga lume”, spune Diane McGarry, director de marketing la Xerox. „Mozaicul angajatilor reprezinta unitatea, esenta spiritului olimpic si, in acelasi timp, cheia succesului Xerox si conceptul pe care se bazeaza activitatea noastra in folosul clientilor”.


Este a doua oara cand Xerox realizeaza un banner care contine un mozaic al angajatilor in cadrul activitatii de sponsorizare a Jocurilor Olimpice. Primul, expus in Salt Lake City in timpul Jocurilor Olimpice de Iarna din 2002, a inclus 17.000 de fotografii ale angajatilor Xerox din 59 de tari.
Xerox a devenit Sponsor Olimpic in 1964 si este Top Olympic Partner din 1993. Ca parte a sposorizarii sale oficiale a Jocurilor Olimpice de Vara din 2004, Xerox va folosi pe parcursul evenimentului circa 6.000 de sisteme digitale multifunctionale, imprimante si copiatoare de inalta performanta pentru furnizarea rezultatelor tiparite ale intrecerilor reprezentantilor presei, televiziunilor, sportivilor, sponsorilor si personalului administrativ al Olimpiadei. In plus, Xerox dispune de peste 230 de specialisti din 20 de tari, care vor asigura asistenta la fata locului pentru functionarea fara probleme, non-stop, a tuturor sistemelor pe intreaga perioada de desfasurare a Jocurilor Olimpice.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/echipa-xerox-celebreaza-sponsorizarea-jocurilor-olimpice-de-la-atena-printr-un-banner-urias