‘Experimentati mai mult’ – cu HP la Photokina 2004

BUCURESTI - 27 septembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C


HP si-a anuntat participarea la targul international bi-anual Photokina, ce va avea loc la Köln in perioada 29 septembrie – 3 octombrie. Ca lider al pietei de prelucrare a imaginilor si imprimare, HP este singura companie care poate oferi consumatorilor un pachet complet de mijloace pentru a beneficia de o experienta digitala completa, de la captarea imaginii pana la impartasirea ei cu altii si la tiparire.


Sub sloganul „Experience More”, HP va prezenta in cadrul evenimentului solutia sa end-to-end unica de fotografie digitala, care include camere digitale, dispozitive de afisare, calculatoare personale si produse pentru prelucrarea imaginilor si tiparire.
HP va avea o prezenta dinamica si interactiva in cadrul expozitiei, alaturi de parteneri de marca din domeniul lifestyle, precum BMW sau revista de moda ELLE, in patru regiuni experimantale – frumusete, viteza, arta si gust – care evidentiaza tehnologia inteligenta si intuitiva a HP, care va permite sa va bucurati mai mult de viata.
La Photokina vor fi prezente peste 50 de produse destinate consumatorilor din domeniul fotografiilor digitale si tiparirii acestora. Persoane din conducerea grupului HP Imaging & Printing vor oferi informatii despre avantajele unice ale fotografiei si prelucrarii imaginilor digitale. HP va gazdui un program complet de sesiuni in cadrul carora vor fi efectuate demonstratii ale celor mai inovatoare si creative proiecte noi, oferind de asemenea si o perspectiva completa asupra tehnologiei HP si a dezvoltarii sale.
„La Photokina 2004, HP ofera o gama de o varietate de produse fara precedent din domeniul fotografiei digitale, destinate pietei de consum, fiind o marturie a hotararii noastre de a le oferi clientilor experienta imortalizarii si comunicarii momentelor deosebite din viata personala”, spune Michael Hoffmann, prim vice-presedinte la Hewlett-Packard EMEA Imaging and Printing Group. „HP este decis sa ofere produse si solutii inovatoare in domeniul fotografiei digitale pentru a-l ajuta pe utilizator sa creeze cu usurinta reprezentari personale ale diferitelor aspecte ale vietii. HP este in prezent singura companie care le poate oferi clientilor un pachet complet de instrumente pentru a beneficia de noi experimente pe care le permite fotografia digitala, de la captarea imaginilor, la partajarea cu altii a fotografiilor si pana la tiparire”.
Experienta vitezei
In cadrul Photokina 2004, HP va prezenta usurinta in utilizare a solutiilor sale de fotografie digitala, precum si viteza acestora, intr-un mediu virtual de Formula 1, care va face sa prinda viata spiritul pistei.
Vizitatorii vor experimenta viteza si caracterul prietenos al solutiilor HP de fotografie digitala, facandu-li-se o fotografie, care va fi apoi incarcata intr-un calculator si folosita fie pentru a face un poster dinamic cu un decor de pista de Forumla 1, fie va fi expediata prin HP Instant Share la adresa de e-mail a vizitatorului. Fiecare vizitator va putea sa-si ia acasa propriul poster ca amintire a experientei traite si a rezultatelor rapide si fara cusur ale HP, in timp ce unii vizitatori mai norocosi vor pleca acasa cu un poster A0 urias tiparit pe HP Instant Dry Photo Paper, Gloss – Universal folosindu-se sistemul HP Designjet 5500 sau cu un calendar personalizat tiparit pe sistemul tipografic digital HP Indigo.
In sectiunea „Experience Speed”, vizitatorii vor putea observa viteza si modul facil de folosire a camerei digitale HP Photosmart R707. Aceasta combina aspectul ergonomic cu tehnologiile de varf HP Real Life, care le permit utilizatorilor sa realizeze fotografii digitale de succes, indiferent de nivelul lor de experienta. Vizitatorii au de asemenea posibilitatea de a vedea cele mai noi camere din seria HP Photosmart M. Camerele digitale HP Photosmart M307 si M407 dispun de optiuni intuitive care ofera o experienta digitala accesibila utilizatorului, la un raport pret/calitate foarte bun.
Pentru a crea fotografii la standarde profesionale din componente existente, va fi disponibil scanerul HP Scanjet 4670vp care va permite demonstrarea posibilitatilor de scanare de calitate superioara de care utilizatorul poate beneficia acasa. Acesta combina aspectul atragator cu tehnologia de varf – pentru utilizatorii din mediul de afaceri sau cel de consum care doresc sa beneficieze de inovatii si sa obtina cat mai mult de la scanerul lor. Fiind dotat cu o combinatie inovatoare si unica dintre un nou sistem optic subtire si tehnologia de scanare CCD, HP Scanjet 4670vp ofera mai mult decat un design placut, fiind ideal pentru economia de spatiu si permitand scanarea documentelor cu format mai mare de A4 – cu rezultate uluitoare de fiecare data. Datorita capacului de sticla transparent, HP Scanjet 4670vp permite utilizatorului sa vada exact ce va fi captat pentru a putea pozitiona perfect documentul pentru o scanare precisa.
Experienta frumusetii
Recentul parteneriat inovator dintre HP si bine-cunoacuta revista de moda Elle isi propune sa puna pe toata lumea pe coperta. Standul HP „Experience Beauty” de la Photokina 2004 le permite vizitatorilor sa fie fotografiati in cel mai favorabil mod. Specialistii in machiaj prezenti la fata locului ii vor aranja pe vizitatori, care vor fi apoi fotografiati in mod profesional folosindu-se produse HP. Fiecare vizitator va putea sa plece cu propria imagine pe coperta revistei Elle. Pe langa ilustrarea usurintei de utilizare a solutiilor fotografice HP, acest stand foloseste tehnologii HP Real Life de ultima ora pentru imbunatatirea fotografiilor, precum HP Red-Eye Remover.
Pentru scanarea si tiparirea fotografiilor va fi folosit echipamentul multifunctional HP Photosmart 2610. Proiectat pentru utilizatorii din mediul de consum si din intreprinderile mici, HP Photosmart 2610 ofera o gama de functii de tiparire de calitate inalta, fax plan, scanare si copiere, precum si conectivitate avansata prin cardul Ethernet inclus, totul intr-un dispozitiv compact si sofisticat.
Experienta gustului
Tehnologiile HP Real Life permit utilizatorului sa realizeze fotografii impecabile – chiar si in situatiile dificile. Zona HP „Experience Taste” de la Photokina 2004 le permite vizitatorilor sa experimenteze tehnologia in actiune – fara sa piarda nici un cadru.
Sectiunea HP „Experience Taste” de la Photokina le prezinta vizitatorilor modul in care tehnologia HP ii poate ajuta sa transforme chiar si cele mai dificile scene in fotografii fantastice, transformand fotografiile mediocre in imagini digitale extraordinare. Vizitatorii pot chiar experimenta cum sa realizeze fotografii cand nu au la indemana nici o camera, direct cu telefonul mobil, tiparindu-le apoi in mod wireless. „Experience Taste” le ofera vizitatorilor sansa de a testa inovatiile prietenoase ale HP – precum si produsele gatite la fata locului!
Demonstrand capacitatile renumite de tiparire a fotografiilor oferite de HP, „Experience Taste” prezinta de asemenea imprimanta fotografica HP Photosmart 8450. Un veritabil varf de gama, aceasta combina tiparirea cu 8 cerneluri, gestionarea avansata a culorilor si optiuni de conectivitate de ultima ora, care ii permit utilizatorului sa-si creeze acasa un laborator fotografic complet. Compatibila cu Bluetooth si cu capacitati Ethernet incluse, HP Photosmart 8450 Photo Printer foloseste cea mai noua generatie de cartuse de cerneala HP, care ofera viteze crescute de tiparire fara a face compromis la calitate. Cand sunt tiparite pe hartia fotografica HP Premium Plus, imaginile au o calitate uluitoare, au un aspect identic cu al fotografiilor traditionale si beneficiaza de o rezistenta uluitoare la decolorare .
Experienta artei
Sectiunea HP „Experience Art” de la Photokina 2004 prezinta modul in care isi realizeaza lucrarile profesionistii si care le permite utilizatorilor de acasa sa obtina la randul lor rezultate la standarde profesionale. Reproducerea fotografica HP le permite utilizatorilor de acasa sa recreeze rezultate profesionale la atingerea unui buton, folosind tehnologiile HP fara egal de tiparire si scanare.
Vizitatorii pot primi sfaturi profesionale si pot experimenta propriile rezultate folosind imprimanta HP Designjet 130 si consumabilele originale HP pentru a produce printuri de calitate ridicata cu o rezistenta la decolorare la lumina de 70 de ani .


A 28-a editie a targului bi-anual de fotografie Photokina are loc in perioada 28 septembrie - 3 octombrie 2004, in Germania, la Köln, atragand 1.600 de companii din 60 de tari si 160.000 de vizitatori din 140 de tari. Acest targ a crescut pe parcursul anilor ca si industria fotografiei si prelucrarii imaginilor, acum fiind incluse si domeniile IT si comunicatiilor, avand in vedere impactul noilor camere digitale si al telefoanelor mobile cu camera si a tehnologiilor inrudite.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/experimentati-mai-mult-cu-hp-la-photokina-2004