Frost&Sullivan a acordat HP distinctia Identity Management Business Development Strategy Leadership pentru 2004

BUCURESTI - 15 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Frost&Sullivan a acordat companiei HP distinctia 2004 Business Development Strategy Leadership Award pentru suprematia pe piata de management al identitatii si accesului.

Cresterea semnificativa a competentelor pe aceasta piata a contribuit la pozitionarea companiei ca unul dintre furnizorii majori de pachete software din acest domeniu.
Solutiile HP de management al identitatii asigura acccesul securizat la serviciile de retea, fara configurare manuala si administrare de cont, permitand accesul la internet printr-o singura autentificare si managementul identitatii pe mai multe domenii. Programele HP OpenView Select Access si OpenView Select Identity, achizitionate de la Baltimore Technologies, respectiv de la TruLogica, sunt pietrele de temelie ale pachetului HP de management al identitatii.
„Aceste achizitii subliniaza reputatia HP de furnizor de pachete software cu o oferta complexa, care a intrat pe piata intr-un moment in care alti furnizori inca isi mai definesc produsele si lucreaza la integrarea lor”, remarca Jose Lopez, analist principal la Frost & Sullivan.
Pe masura ce extinderea pietei de management al accesului si identitatii inregistreaza o consolidare rapida, situatia competitiei a devenit fluida, cu solutii punctuale de la furnizori mici, carora le e din ce in ce mai greu sa fie competitivi. In acest context, HP a mentinut un profil competitiv puternic, consolidandu-si suprematia pe aceasta piata.
„Strategiile incisive ale HP de dezvoltare a afacerii ii ofera companiei platforma necesara pentru a deveni, pe termen mediu, unul dintre pricipalii furnizori de pachete software de pe aceasta piata”, spune Lopez. „Acest premiu este o recunoastere a strategiei de succes a HP, care a ajutat compania sa previna riscul de a nu tine pasul cu aceasta crestere rapida a pietei si sa-si stabileasca o prezenta puternica aici”.
„Suntem onorati sa primim un premiu care recunoaste angajamentul HP de a deveni lider pe piata de management al accesului si identitatii”, a declarat Todd DeLaughter, vicepresedinte si director general al diviziei Management Software Business din cadrul HP. „HP ofera o abordare orientata pe servicii, care poate sincroniza simplu si rapid procesele de afaceri existente cu procesele de management al identitatii, permitandu-le companiilor sa trateze departamentul IT ca pe o afacere in sine, ceea ce constituie de fapt scopul strategiei HP Adaptive Enterprise”.

Despre Frost & Sullivan
Frost & Sullivan, o compania globala de consultanta, fondata in 1961, se asociaza cu clientii sai pentru a le creste valoarea prin strategii inovatoare de dezvoltare. Fundamentul acestei abordari bazate pe parteneriat il constituie platforma Growth Partnership Services, indiferent daca oferim cercetari de piata, strategii de marketing, consultanta sau instruire pentru clientii nostri, cu scopul de a-i ajuta sa-si dezvolte afacerea. Un beneficiu cheie pe care il aduce Frost & Sullivan clientilor sai este perspectiva globala asupra unei sfere largi de industrii, piete, tehnologii, statistici economice si demografice. Cu o lista de clienti care include companii din topul Global 1000, companii in curs de dezvoltare si investitori, Frost & Sullivan a devenit treptat una dintre pricipalele companii de consultanta din lume.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/frostsullivan-a-acordat-hp-distinctia-identity-management-business-development-strategy-leadership-pentru-2004