HP a finalizat achizitia companiei Scitex Vision pentru 230 milioane USD

BUCURESTI - 2 noiembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

HP a anuntat finalizarea achizitiei majoritatii activelor companiei Scitex Vision, lider de piata in tiparul industrial digital de format foarte mare, de la Scitex Corporation Ltd., pentru 230 milioane USD.

Intelegerea initiala referitoare la achizitie a fost semnata pe 11 august 2005. Filialele Scitex Vision achizitionate se afla in Statele Unite, Belgia, China, Israel, Mexic si Africa de Sud si vor fi integrate in grupul HP Imaging andPrinting.
Achizitia contribuie la extinderea pozitiei de lider a HP in domeniul tiparului industrial, de format foarte mare, care include materiale de promovare si aplicatii industriale, precum: afise, banere, reclama stradala si ambalaje. Ea consolideaza pozitia HP de partener care ofera toate tipurile de solutii pentru furnizorii de servicii de imprimare prin portofoliul de produse care contine imprimante de format mare, masini de tiparit digitale si, acum, imprimante industriale de format foarte mare, asigurand un avantaj competitional important.
“Aceasta achizitie accelereaza patrunderea HP pe una dintre cele mai importante piete, cu cea mai rapida crestere a oportunitatilor de piata”, afirma Enrique Lores, vicepresedinte si director general al grupului HP Large Format Printing, Imaging and Printing. “Clientii isi vor da seama repede care sunt avantajele unei game mai vaste de produse si servicii, beneficiind in continuare de aceleasi nivele ridicate de servicii”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-a-finalizat-achizitia-companiei-scitex-vision-pentru-230-milioane-usd