HP a fost desemnat de Wal-Mart drept “Furnizorul de Tehnologie al anului 2003”

BUCURESTI - 18 mai 2004

Comunicat tip General in IT&C

Cel mai mare retailer din lume considera ca HP este cel mai important furnizor de tehnologie pentru mediul de afaceri.

HP a fost desemnat de Wal-Mart drept “Furnizorul de Tehnologie al anului 2003”


HP a anuntat ca Wal-Mart i-a acordat distinctia “Furnizorul de tehnologie al anului 2003”, care se acorda celor care-si demonstreaza excelenta in privinta performantelor si preturilor produselor, precum si in serviciile oferite clientilor.
Recunoasterea ca “Furnizor de tehnologie al anului 2003” se bazeaza pe implementarea de catre Wal-Mart a solutiilor tehnologice HP in scopul asigurarii celor mai bune servicii globale clientilor sai.
“Aceasta apreciere este un omagiu adus organizatiei, oamenilor si produselor sale”, spune Linda Dillman, vicepresedinte executiv si CIO al lantului de magazine Wal-Mart. “Este o onoare rezervata doar catorva furnizori deosebiti. Este o recunoastere a celor mai buni dintre cei mai buni”.
Wal-Mart a implementat tehnologia HP in sediile sale centrale, in toate centrele sale de distributie si in sute de super-magazine din intreaga lume. Lucrand cu Wal-Mart de 15 ani, in afara catorva proiecte informatice majore implementate anual, HP furnizeaza PC-uri, servere UNIX®, software de gestiune HP OpenView, servicii de stocare si profesionale. HP si Wal-Mart colaboreaza si in alte domenii utile intregii comunitati de afaceri, precum identificarea prin frecventa radio (RFID).
“HP este onorat sa primeasca aceasta recunoastere din partea Wal-Mart pentru solutiile destinate mediului enterprise”, declara Jim Milton, prim vicepresedinte al Customer Solutions Group si director al HP Americas. “Forta relatiei dintre un furnizor si un retailer poate fi cel mai bine apreciata evaluand eficienta afacerii si serviciile oferite clientilor. Aceasta distinctie este o confirmare a valorii tehnologiilor noastre inovatoare care contribuie la transformarea celui mai mare retailer mondial intr-o corporatie care se poate adapta in timp real la necesitatile afacerii”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-a-fost-desemnat-de-wal-mart-drept-furnizorul-de-tehnologie-al-anului-2003