HP actualizeaza situatia ofertei de achizitie a companiei Synstar

BUCURESTI - 28 septembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

HP a anuntat ca a fost satisfacuta o conditie privitoare la oferta de cash recomandata pentru toate actiunile emise sau care urmeaza a fi emise de Synstar Plc, o companie din Marea Britanie listata la bursa, conform nivelului acceptat de actionari, si ca oferta a fost extinsa pana la noi dispozitii.

Pana pe 24 septembrie 2004, ora 15, ora Londrei, HP Global Investments BV, o filiala ce apartine in intregime HP, a primit acceptul pentru 149.031.684 actiuni Synstar, reprezentand aproximativ 91,4% din totalul actiunilor Synstar. Oferta a fost facuta de catre Merrill Lynch in numele HP Global Investments BV.
Synstar este un important furnizor independent de servicii IT, avand aproximativ 1500 de clienti si o prezenta activa in 8 tari europene. Synstar ii ajuta pe clientii din Europa sa-si micsoreze costurile si sa-si imbunatateasca calitatea serviciilor. Synstar ofera servicii administrate, orientate spre asigurarea accesibilitatii afacerii in mediile de lucru cu configuratii desktop si in centrele de date, precum si proiectarea si implementarea strategiilor IT de management al riscului.


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-actualizeaza-situatia-ofertei-de-achizitie-a-companiei-synstar