HP anunta un notebook de inalta performanta, cu ecran de 17 inch, destinat cresterii productivitatii clientilor din IMM-uri

BUCURESTI - 17 iunie 2004

Comunicat tip General in IT&C

HP a lansat un notebook fiabil si usor de utilizat cu o putere echivalenta sistemelor desktop, destinat intreprinderilor mici si mijlocii.

HP Compaq Business Notebook nx9500 poate contribui la cresterea productivitatii datorita ecranului sau de 17”, care permite vizualizarea unui numar mai mare de aplicatii simultan, si a includerii in tastatura a blocului de taste numerice.
Nx9500 necesita mai putin spatiu fizic decat un PC desktop si reduce numarul de cabluri, ceea ce il face ideal pentru spatiile de lucru mici. Tastatura de dimensiune mare a notebook-ului include blocul de taste numerice prezent pe tastaturile desktop, util clientilor care lucreaza des cu cifre, cum sunt agentii imobiliari, contabilii etc. Ecranul WXGA+ deosebit de mare, cu o diagonala de 17”, ofera o imagine clara, datorata sistemului grafic high-end GeForce FX Go5700 de la NVIDIA.
„HP ofera notebook-uri fiabile care corespund necesitatilor utilizatorilor din firmele mici si mijlocii, precum contabilii, consultantii si managerii de proiecte”, spune Ramona Thibeault, vicepresedinte al North America Commercial Notebooks, HP. „Nx9500 ofera o experienta desktop mobila, permitand clientilor sa se conecteze si sa fie productivi datorita ecranului mare, care permite vizualizarea mai multor aplicatii, fapt care faciliteaza colaborarea in realizarea documentelor si comunicarea acestora”.
Nx9500 include de asemenea un modem si solutii LAN pentru conectare prin si fara cablu, in conformitate cu standardul wireless 802.11g.
Accesul comun la fisiere si transferul acestora sunt rapid si simplu de realizat datorita slotului media 5 in 1 de care dispune nx9500. Posibilitatea de folosire a unei varietati de memorii externe - Secure Digital (SD), MultiMedia Card (MMC), Memory Stick, Memory Stick Pro si Smart Media - permite distributia rapida a fisierelor care contin prezentari, formulare, imagini digitale si a altor fisiere de dimensiuni mari. In plus, cele patru porturi USB asigura posibilitatea unor conexiuni mai rapide cu dispozitivele externe, precum hard discurile suplimentare, imprimantele si camerele digitale, facilitand accesul si transferul fisierelor.
Printre imbunatatirile aduse de nx9500 se numara:
•Performanta: asigurata de un procesor Intel® Pentium® 4 cu tehnologie Hyper-Threading(1) si de o unitate de procesare grafica individuala, high-end, NVIDIA.
•Productivitatea: asigurata de display-ul WXGA+ de 17” cu un unghi de vizualizare de 140 de grade si de o tastatura de dimensiuni mari cu bloc de taste numerice.
•Flexibilitatea: asigurata de o gama larga de facilitati, printre care integrarea unei conexiuni wireless conforme standardelor, un slot media 5 in 1 si patru porturi USB.
•Un port de expansiune pentru baza optionala HP Notebook Expansion.
Notebook-ul de afaceri HP Compaq nx9500 poate fi personalizat prin adaugarea unei game largi de optiuni si poate fi achizitionat de la resellerii autorizati HP.

(1) Tehnologia Hyper-Threading necesita un sistem de calcul cu procesor Intel Pentium 4 care suporta tehnologia HT si un cipset cu capacitati de Hyper-Threading, BIOS si sistem de operare. Performantele variaza in functie de componentele hardware si software folosite. Pentru informatii suplimentare, vizitati situl www.intel.com/info/hyperthreading/ .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-anunta-un-notebook-de-inalta-performanta-cu-ecran-de-17-inch-destinat-cresterii-productivitatii-clientilor-din-imm-uri