HP anunta un portal de jocuri si o consola PC pentru gamer-ii obisnuiti

BUCURESTI - 23 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

HP a lansat HP Games, un portal online care permite accesul consumatorilor la o colectie de peste 100 din cele mai bine vandute jocuri. Portalul este deja disponibil la adresa www.hp.com/go/games.

De asemenea, compania a anuntat ca la sfarsitul acestei veri va fi disponibila si consola HP Games PC. Spre deosebire de optiunile limitate pentru jocuri, livrate standard impreuna cu majoritatea computerelor obisnuite, consola HP Games le ofera utilizatorilor o experienta de joc care pana acum a fost disponibila doar pe consolele de jocuri de sine-statatoare si pe PC-urile specializate.
Construit si administrat de WildTangent, portalul HP Games ofera cele mai populare jocuri ale unor producatori de top, printre care Atari, Popcap si studiourile WildTangent. HP Games se adreseaza gamer-ilor obisnuiti, in numar din ce in ce mai mare, care cauta jocuri distractive, pentru orice varsta, ce pot fi jucate pe computerele lor.
Incepand din luna septembrie, consola HP Games PC va fi livrata cu zeci de jocuri foarte populare, pre-instalata pe toate noile modele HP Pavilion, Compaq Presario si pe PC-urile desktop HP Media Center de larg consum, urmand ca de la inceputul anului urmator sa fie disponibila si pe notebook-urile PC. Prin oferirea unei console de jocuri pe desktop, HP se pozitioneaza printre distribuitorii majori de continut de divertisment pentru toate varstele, descarcabil de pe internet.
„HP s-a angajat sa furnizeze solutii PC inovatoare pentru clientii nostri, iar oferta HP Games reprezinta o alta modalitate de a ne respecta promisiunea”, spune Nick Labosky, director general al grupului Consumer PC Worldwide Beyond-the-Box Group din cadrul HP. „Punand la dispozitia consumatorilor o singura sursa pentru cele mai populare jocuri, le oferim clientilor nostri o valoare adaugata, fiind hotarati sa ne plasam in pozitia de lider pe piata cu crestere rapida a software-ul obisnuit de divertisment”.
Portalul HP Games include o noua aplicatie client care permite furnizarea directa a jocului pe desktop-ul utilizatorului, folosind o latime de banda neocupata, pentru descarcarea fara probleme a jocurilor in fundal, utilizatorii avand de asemenea posibilitatea de a alege modalitatea si intervalul de timp la care sa fie anuntati de aparitia unor noi jocuri.
Consola HP Games le permite consumatorilor sa navigheze prin intregul catalog de titluri si versiuni gratuite de proba, pentru a-i ajuta in luarea unei decizii privind achizitia. Consola ofera efecte vizuale bogate, jocuri 3D la calitate de consola, din mai multe categorii – galerii, puzzle, sport si actiune, care se descarca rapid si ocupa un spatiu minim pe hard disk-ul utilizatorului.
HP Games este disponibil la adresa www.hp.com/go/games.
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-anunta-un-portal-de-jocuri-si-o-consola-pc-pentru-gamer-ii-obisnuiti