HP Color Laserjet 2800 All-in-One

BUCURESTI - 18 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

Dupa ce a revolutionat imprimarea laser color, aducand aceasta tehnologie chiar si in birourile mici sau cele de acasa, HP face inca un pas spre culoare: multifunctionalele laser color la pret de alb-negru.


Seria Color Laserjet 2800 AiO se adreseaza utilizatorilor care doresc culoare in documentele lor – imprimate sau copiate – fara a plati extra pentru aceasta. Costurile de achizitie, de intretinere si utilizare sunt similare cu cele pentru un multifunctional laser monocrom, iar imprimarea, copierea, scanarea color se realizeaza la fel de usor.
Cele 2 modele noi (HP Color Laserjet 2820 AiO si 2840 AiO) permit imprimare si copiere color la calitate de exceptie (rezolutie HP Imageret 2400, limbaje de imprimare PCL 6 si PS 3, imprimare color pe medii transparente), scanare color de pe sticla si ADF direct catre calculator. Color Laserjet 2840 AiO ofera functii complete de fax (PC Fax de la si spre calculator) si cititoare de carduri pentru imprimare directa fotografii. Calitatea de imprimare a fotografiilor este foarte buna, putand concura cu succes cu cele realizate prin metoda analogica traditionala.
Datorita limbajelor de imprimare PCL 6 si PS nivel 3 emulat, utilizatorii pot imprima documente complexe din punct de vedere grafic, fara penalizari de viteza sau calitate. De asemenea, numarul de aplicatii din care se poate tipari este foarte mare: aplicatii tipice de birou, aplicatii grafice, aplicatii tehnice etc.
Placa de retea Ethernet 10/100 Mb incorporata permite oricarui utilizator din retea sa imprime, sa scaneze – de la panoul frontal al echipamentului direct catre calculatorul propriu sau din calculator prin intermediul driver-ului TWAIN – si sa trimita faxuri direct din aplicatia dorita.
Multifunctionalul are o singura usa de acces la consumabile, ceea ce elimina necesitatea unui spatiu suplimentar pe birou si reduce timpul necesar inlocuirii acestora. Procesul de schimbare a unui cartus este extrem de simplu si nu necesita interventia personalului specializat; toate cele 5 consumabile (singurele consumabile existente) pot fi inlocuite de catre orice utilizator. Beneficiind de cartuse inteligente, seria Color Laserjet 2800 AiO poate prezice in orice moment numarul de pagini ce mai pot fi imprimate cu acestea, bazat pe tipul documentelor imprimate in prealabil. Astfel, utilizatorii stiu in orice moment cat mai pot tipari sau copia, cand trebuie sa inlocuiasca cartusul si care sunt costurile reale de impriare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-color-laserjet-2800-all-in-one