HP Deskjet 460 mobile printer- Imprimanta mobila ce iti ofera cele mai multe posibilitati

BUCURESTI - 12 decembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

„Cea mai portabila imprimanta portabila”, HP Deskjet 460, iti ofera un numar de avantaje pe care cu greu le poti ignora. Si pe care concurenta nu le poate egala.

HP Deskjet 460 iti ofera cea mai mare autonomie de imprimare in orice conditii: baterie reincarcabila pentru 450 pagini per ciclu de incarcare, incarcarea bateriei direct in imprimanta, cartus negru pentru aproximativ 450 pagini A4, 5% acoperire, respectiv cartus color pentru aproximativ 400 pagini A4, 15% acoperire. Adica aceleasi cartuse ca orice alta imprimanta A4.

Dimensiunile imprimantei cu tot cu bateria interna rivalizeaza cu cele mai agresive dorinte: mai mica decat o coala A4, mai usoara decat un laptop. Iar performantele sunt pe masura: imprimare alb-negru sau color la cea mai buna calitate, documentele rivalizand cu cele imprimate pe imprimante laser, iar fotografiile cu cele imprimate pe echipamente dedicate.

Posibilitatile de conectare sunt nelimitate, ca si compatibilitatea cu diversele sisteme de operare sau dispozitive de calcul. Pe langa porturile uzuale USB si PictBridge, HP Deskjet 460 este dotata cu cititoare de carduri SD/MMC si Compact Flash, care permit atat accesarea cardurilor de memorie (pentru imprimarea directa de fotografii) cat si instalarea de solutii de conectare avansate. In plus, imprimantele mobile HP 460 permit conectarea directa fara fir, atat prin conexiune Bluetooth, cat si prin conexiune wireless 802.11b. In cazul conectarii prin retea fara fir, aveti posibilitatea de a salva pana la 3 profile de conectare direct in imprimanta: in momentul in care doriti sa imprimati acasa, este deajuns sa selectati profilul salvat pentru reteaua de acasa; la bioru selectati profilul salvat pentru reteaua de la birou. Schimbarea profilului nu necesita configurarea imprimantei, setari complexe, prezenta unui calculator, sau cunostinte avansate de retea.

Puteti imprima de pe orice dispozitiv compatibil cu una din solutiile de conectare oferite: calculator, laptop, PDA, telefon mobil, etc.

In plus, suita de accesorii optionale oferite de HP intregeste ideea de mobilitate si flexibilitate: geanta de voiaj (care permite stocarea atat a imprimantei, cat si a unui laptop in acelasi timp), alimentator de masina sau baterie suplimentara.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-deskjet-460-mobile-printer-imprimanta-mobila-ce-iti-ofera-cele-mai-multe-posibilitati