HP Deskjet 6620

BUCURESTI - 19 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

HP completeaza seria de imprimante cu jet de cerneala personale de mare viteza cu noul model Deskjet 6620, model ce se adreseaza atat birourilor mici si mijlocii, cat si utilizatorilor care doresc sa obtina cele mai bune fotografii, incredibil de usor.

HP Deskjet 6620 ofera cea mai mare viteza de imprirmare existenta la o imprimanta cu jet de cerneala: 30 ppm alb-negru, 20 ppm color. Rezistenta si calitatea documentelor sau a fotografiilor imprimate este garantata de noile cerneluri HP Vivera si de tehnologia de imprimare HP Photoret (III standard, IV optional – imprimare cu 6 culori).
Pentru mediul de birou, HP Deskjet 6620 este dotata cu placa de retea Ethernet 10/100 Mb, ceea ce permite partajarea acesteia in cardul unui grup de lucru in cel mai usor si eficient mod posibil. Flexibilitatea in conectare, viteza foarte mare si autonomia ridicata de imprimare (800 de pagini alb-negru cu un singur cartus) sunt atuuri foarte importante pentru utilizatori.
Chiar daca se imprima documente text, mesaje de e-mail, rapoarte, referate, prezentari sau fotografii, noua imprimanta HP nu va dezamagi din nici un punct de vedere: Viteza inegalabila impreuna cu posibilitatile complete de conectare ajuta utilizatorii sa rezolve ceea ce au de facut repede si fara griji.
Imprimarea fara margini a fotografiilor se poate face pe orice dimensiune a hartiei, inclusiv pe hartie panoramica. Fotografiile panoramice se pot imprima pe hartie speciala, care sa respecte raportul dimensiunilor pozei panoramice. Astfel, HP pune la dispozitie hartie foto 10x30 cm, imprimantele putand fi alimentate si imprima fara margine pe hartie panoramica de pana la 215 x 610 cm – 2 coli de hartie A4 puse una langa alta pe muchia scurta.
Imprimanta poate tipari fotografiile fara calculator, prin cuplarea directa la aceasta a unei camere foto digitale la portul PictBrigde disponibil. Astfel, cu orice camera compatibila cu acest standard, se pot obtine in cateva secunde fotografii de o calitate extraordinara, fara ajutorul calculatorului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-deskjet-6620