HP este prima companie care aduce cele mai noi tehnologii de varf din industrie in mediile de lucru traditionale ale statiilor UNIX

BUCURESTI - 28 aprilie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Proiectarea in industriile auto, aerospatiala si electronica beneficiaza acum de performante nemiaintalnite si de compatibilitate totala.

HP a lansat noua statie de lucru HP c8000, destinata celor mai solicitante activitati tehnice existente in proiectarea auto, aerospatiala si din domeniul electronicii. Oferind performante crescute aplicatiilor UNIX traditionale, HP c8000 este statia de lucru ideala pentru administrarea complexitatii modelelor mari, asamblarii sistemelor, analizei si simularii proiectelor.
HP este primul producator de statii de lucru care ofera grafica AGP 8X, de varf in industrie, si cel mai nou cipset HP zx1, asigurand o largime de banda pentru memorie, procesor si grafica de patru ori mai mare decat a modelelor anterioare, o inertie a memoriei cu 25% mai mica si o putere de procesare de doua ori mai mare decat a modelelor precedente. Suportul pentru 16 GB de memorie permite sistemului sa gestioneze sarcini de lucru foarte mari.
„Suntem foarte multumiti ca liderii din industriile auto, aerospatiala si electronica au ales statia de lucru HP c8000 pentru a o folosi in departamentele de proiectare”, spune Jim Zafarana, vice presedinte si director de marketing la nivel mondial al Workstation Global Business Unit, HP. „HP este decis sa ofere clientilor sai RISC traditionali performante crescute mentinand in acelasi timp compatibilitatea UNIX, consolidandu-si astfel pozitia de lider in domeniul inovatiilor destinte satisfacerii celor mai pretentioase cerinte tehnice ale clientilor nostri”.
Beneficiind de noile caracteristici ale procesoarelor, sistemelor grafice, cipseturilor si tehnologiei de racire, aceasta noua generatie de statii de lucru HP RISC permite utilizatorilor de statii de lucru UNIX sa proiecteze si sa analizeze produsele mai rapid si cu mai putine cheltuieli decat inainte. Procesorul PA-8800 ofera performanta unui procesor dual la pretul unuia simplu si a unui procesor cu patru cai la pretul unuia cu doua si este compatibil din punct de vedere binar cu aplicatiile HP-UX 10.20, 11.0 si 11i existente.
Sistemul de racire avansat si silentios face ca statia de lucru HP c8000 sa fie mult mai silentioasa decat statiile UNIX, avand un nivel de zgomot atat de scazut - sub 5 Beli si de 4,2 Beli in stare de asteptare - incat poate fi folosita si intr-o biblioteca.
Aceste noi imbunatatiri ale performantelor urmaresc sa ofere inginerilor o mai mare libertate de creatie, mai multe posibilitati de proiectare cu mai multe detalii si cu o mai rapida intelegere. Folosirea statiei de lucru HP c8000 va asigura utilizatorilor rezultate mai bune prin reducerea timpului de lansare pe piata, cresterea calitatii si a performantelor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-este-prima-companie-care-aduce-cele-mai-noi-tehnologii-de-varf-din-industrie-in-mediile-de-lucru-traditionale-ale-statiilor-unix