HP isi extinde portofoliul de produse de administrare a dispozitivelor IT client cu un produs mai simplu, la un pret accesibil firmelor cu bugete limitate

BUCURESTI - 30 august 2005

Comunicat tip General in IT&C

HP a lansat un produs software care le ofera clientilor cu buget limitat o solutie de management la nivel de companie usor de utilizat si care poate fi implementata rapid.

HP OpenView Client Configuration Manager foloseste tehnologia Radia si le ofera clientilor cu posibilitati financiare limitate o colectie de inregistrari integrate, distributie de software, gestiunea patch-urilor printre alte facilitati.
Produsul le permite clientilor care sunt interesati de rezultate in timp scurt si de usurinta in utilizare, sa investeasca in prezent intr-o solutie ieftina pentru ca ulterior, pe masura ce compania va evolua si cerintele vor creste sa o inlocuiasca cu alte solutii cu capabilitati aditionale si cu un inalt nivel de scalabilitate din portofoliul HP OpenView Configuration Management.
“Necesitatea automatizarii si gestiunii schimbarii este esentiala pentru orice companie, indiferent de marimea sa”, spune Fred Broussard, director de cercetare al diviziei IDC de software de management al PC-urilor si echipamentelor (PC and Device Management Software). “Solutiile de tipul HP OpenView Client Configuration Manager, la un pret scazut, permit HP si retelei sale de parteneri sa ofere clientilor lor o solutie care se poate dezvolta si evolua de-a lungul timpului pentru a raspunde nevoilor in schimbare ale organizatiei”.
HP OpenView Client Configuration Manager reduce de asemenea barierele de intrare pentru clientii care sunt la inceputul drumului spre transformarea intr-o organizatie adaptabila, in care afacerea si IT-ul se sincronizeaza pentru obtinerea de beneficii ca urmare a schimbarii.
“HP OpenView Client Configuration Manager furnizeaza o solutie integrata, accesibila, pentru sarcina complexa si esentiala de gestiune a software-ului dintr-o organizatie”, afirma Eileen O’Brien, vicepresedinte de marketing al diviziei HP de sisteme personale (Personal Systems Group). “HP este angajat in dezvoltarea de solutii care le ofera clientilor, indiferent de marimea lor, beneficii reale si importante, si anuntul de azi le deschide o cale spre folosirea intregului portofoliu HP OpenView”.
HP OpenView Client Configuration Manager asigura administrarea intuitiva a software-ului
HP OpenView Client Configuration Manager este proiectat pentru a oferi functionalitate maxima necesitand foarte putine adaptari. Un asistent (wizard) de instalare asigura implementarea produsului cu costuri minime de instruire si consultanta.
Produsul ofera urmatoarele functionalitati:
•Deescoperirea produselor hardware si software instalate;
•Detectarea vulnerabilitatilor, implementarea patch-urilor de securitate si verificare continua pentru asigurarea protectiei PC-urilor;
•Distributia software-ului si a actualizarilor pe PC-urile locale sau aflate la distanta;
•Existenta unei singure console de administrare, usor de utilizat;
•Rapoarte incorporate pentru inventar, securitate si activitati operationale;
•Suport pentru sistemele de operare client Windows® 2000 si XP Professional.
“Noul produs HP OpenView Client Configuration Manager este o completare benefica a portofoliul HP de solutii de management al configuratiilor”, spune Bob Bailey, vicepresedinte executiv la Agilysys. “Produsul le ofera clientilor o solutie la cheie usor de instalat, implementat si utilizat. El va permite Agilysys sa le ofere clientilor o solutie de management a configuratiei software care sa corespunda cerintelor specifice si constrangerilor legate de buget”.
Disponibilitate
Produsul va putea fi achizitionat de la HP si prin reteaua sa de parteneri HP OpenView incepand din luna octombrie.
Mai multe informatii despre HP OpenView Client Configuration Manager si alte solutii HP OpenView Configuration Management sunt disponibile la adresa web: www.hp.com/go/managementsoftware.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-isi-extinde-portofoliul-de-produse-de-administrare-a-dispozitivelor-it-client-cu-un-produs-mai-simplu-la-un-pret-accesibil-firmelor-cu-bugete-limitate