HP l-a numit pe Andy Mattes director de vanzari al Grupului de Solutii Tehnologice

BUCURESTI - 9 ianuarie 2006

Comunicat tip General in IT&C

HP a anuntat ca, Andy W. Mattes, cu o experienta manageriala indelungata in cadrul Siemens AG, a fost numit director de vanzari al Grupului de Solutii Tehnologice (TSG - Technology Solutions Group).

Mattes va indeplini functiile de senior vice president si chief sale officer, o functie nou creata ca urmare a desfiintarii, anul trecut, a Grupului de Solutii pentru Clienti. El va raporta lui Anne Livermore, vicepresedinte executiv al TSG.
Mattes, in varsta de 44 de ani, s-a alaturat HP dupa o activitate de 20 de ani in cadrul companiei Siemens AG, unde a ocupat diferite pozitii de conducere si de vanzari. Din mai 2004, a fost presedinte si CEO al Siemens Communications, Inc., divizia din Statele Unite a companiei Siemens Communications, care dispune de un portofoliu vast de produse si servicii de comunicatii pentru retelele wireless, fixe si pentru organizatiile de dimensiuni mari. In acelasi timp, Mattes a fost membru al Group Board of Siemens Communication Group, consiliul de administratie de coordonare internationala al grupului de comunicatii.
“Andy este un profesionist desavarsit, cu o experienta profunda in construirea si coordonarea de organizatii de succes in domeniul vanzarilor”, afirma Livermore. “Experienta sa internationala in afaceri, alaturi de relatiile pe care le are cu clientii si partenerii, il fac deosebit de valoros pentru echipa HP”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-l-a-numit-pe-andy-mattes-director-de-vanzari-al-grupului-de-solutii-tehnologice