HP Officejet 4255 all-in-one – echipamentul ideal pentru orice birou

BUCURESTI - 3 iunie 2004

Comunicat tip General in IT&C

HP lanseaza noul echipament multifunctional cu jet de cerneala HP Officejet 4255. Cel mai nou model din gama echipamentelor multifunctionale ofera o performanta deosebita si o calitate exceptionala, totul inglobat intr-un produs compact si inteligent.

HP Officejet 4255 all-in-one – echipamentul ideal pentru orice birou

HP Officejet 4255 prezinta, in premiera pentru aceasta gama, functia integrata de telefon, pe langa functiile de imprimare, scanare, copiere si fax – toate alb-negru sau color. Designul revolutionar, care permite inchiderea si rabatarea tuturor tavilor de hartie, va ofera o flexibilitate foarte mare in amplasarea echipamentului in orice locatie: pe un birou aglomerat, pe o masuta de telefon, sau chiar pe un raft in biblioteca.
Fiecare functie indeplinita de Officejet 4255 va ofera nivelul maxim de usurinta posibil, pastrand in acelati timp productivitatea si calitatea de care aveti nevoie. Chiar daca imprimati documente alb-negru sau color, rapoarte sau fotografii, rezolutia maxima de 4800 dpi sau imprimarea optionala cu 6 culori (tehnologia HP Photoret IV) garanteaza rezultate la cel mai inalt standard calitativ. Prin folosirea cartusului foto optional si a hartiei HP foto, pozele imprimate de dumneavoastra vor rezista in timp peste 70 ani.
Functia de copiator color va ofera o multitudine de optiuni intuitive si usor de folosit prin intermediul panoului frontal. Alimentatorul automat de documente poate gazdui pana la 20 de coli, permitand o copiere sau scanare de pana la 17 pagini pe minut pentru documentele alb-negru si 12 pagini pe minut pentru cele color. Nu este necesara folosirea calculatorului pentru a realiza o copie, nici chiar pentru cele mai avansate functii: copii multiple (pana la 100 copii), mariri-micsorari intre 25 si 200%, sau incadrari in pagina. Cu ajutorul functiei Photo Fit to Page (incadrare fotografie an pagina) puteti realiza in cateva secunde o marire sau micsorare a fotografiei dorite, fara a porni calculatorul sau a efectua operatii de prelucrare asupra imaginii.
Trimiterea sau primirea unui fax nu au fost niciodata asa de usoare ca acum. Datorita telefonului integrat, puteti efectua orice transmisie atat in mod automat, cat si in mod manual. Daca aveti un singur numar de telefon pentru fax si pentru voce, cu ajutorul receptorului integrat veti putea raspunde la orice apel, comutarea catre fax facand-o printr-o simpla apasare de buton in momentul in care vi se cere tonul de fax. Memoria generoasa permite stocarea de pana la 100 numere de telefon in agenda interna si a unui numar de maxim 100 pagini de fax. Datorita acestei memorii, puteti plia toate tavile de hartie ale multifunctionalului pentru a economisi spatiul pe birou, toate faxurile fiind memorate pana in momentul in care imprimarea lor este posibila. Rezolutia de scanare de 600x1200 dpi optic si viteza de 33.6 kbps a faxului (3 secunde pentru o pagina A4), impreuna cu posibilitatea de a trimite si receptiona faxuri color, conduc la obtinerea unei performante maxime.
Prin cuplarea echipamentului la un calculator personal cu ajutorul conexiunii USB, vi se deschid noi optiuni pentru punerea in practica a ideilor dumneavoastra creative. Astfel, beneficiati de un scaner performant si rapid, de posibilitatea de a prelucra si imprima fotografii, de a crea albume personalizate pentru pozele dumneavoastra, sau chiar de a trimite documentele stocate electronic in calculator pe fax direct, fara imprimarea lor in prealabil. Aplicatia integrata de recunoastere de caractere va transforma orice document tiparit intr-un document electronic, gata de modificat intr-un editor de text. Softul permite recunoasterea textelor scrise in toate limbile de circulatie internationala, inclusiv limba romana, cu toate caracterele specifice.
Designul inovativ si prietenos al multifunctionalului HP Officejet 4255. impreuna cu noua functie de telefon integrat transforma acest echipament in instrumentul de lucru care nu trebuie sa lipseasca de pe biroul dumneavoastra. Tavile de hartie pliabile si forma compacta permit plasarea lui in orice spatiu, putand folosi functia de telefon sau fax fara a fi necesara expandarea acestora. Consumul redus de energie electrica in starea de asteptare si fiabilitatea ridicata transforma acest multifunctional intr-un prieten de incredere pentru afacerea sau casa dumneavoastra.


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-officejet-4255-all-in-one-echipamentul-ideal-pentru-orice-birou