HP Officejet 6210 All-in-One si HP Officejet 7210 All-in-One

BUCURESTI - 16 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

Cele mai noi multifunctionale cu jet de cerneala destinate mediului de birou, HP Officejet 6210 AiO si Officejet 7210 AiO imbina calitatea ridicata a imprimarii cu productivitatea foarte mare si capabilitatile speciale de conectare.

Ambele multifunctionale ofera functii avansate de copiere color si de trimitere/primire de faxuri color fara calculator. Scanarea, copierea si trimiterea de faxuri se poate realiza atat de pe sticla multifunctionalului cat si prin intermediul alimentatorului automat de documente – ceea ce va spori viteza in cazul documentelor multipagina. Calitatea imprimarii si rezistenta documentelor in timp este asigurata de noile cerneluri HP Vivera folosite de cele 2 multifunctionale.
Viteza de imprimare sau copiere poate ajunge in cazul Officejet 7210 AiO pana la 30 pagini pe minut pentru documentele alb-negru, respectiv 20 pagini pe minut pentru cele color. Imprimarea se poate realiza cu sau fara margini albe, pe orice format de hartie. Pentru utilizatorii pasionati de fotografie, HP ofera posibilitatea imprimarii optionale cu 6 culori (HP Photoret IV) si realizarii de fotografii panoramice – pana la dimensiunea de 2xA4.
Scanarea catre calculator se poate realiza prin simpla apasare a unui buton de pe panoul frontal. Fisierul rezultat poate fi salvat in format PDF, text editabil – chiar si in limba romana – sau poate fi trimis direct pe e-mail. Usurinta in utilizare – specifica pentru orice echipament HP – este marita de panoul frontal foarte clar, cu butoane dedicate pentru cele mai folosite functii, si de ecranul LCD text cu 2 randuri, prin intermediul caruia utilizatorii pot afla starea multifunctionalului, pot modifica setarile acestuia si pot alege optiunile de copiere avansate.
Ambele multifunctionale se conecteaza la calculator prin intermediul portului USB de mare viteza, pentru imprimare, scanare si trimitere de faxuri. Pe langa acesta, ele sunt dotate cu port PictBridge, la care se poate conecta orice camera foto digitala pentru imprimarea directa a fotografiilor.
In plus, HP Officejet 7210 All-in-One este dotat cu placa de retea Ethernet 10/100 Mb, care permite partajarea in retea a tuturor functiilor acestuia. Astfel, orice utilizator poate imprima sau scana direct de la calculatorul propriu. Pe langa aceasta, Officejet 7210 ofera utilizatorilor posibilitatea imprimarii directe a fotografiilor de pe cardurile de memorie prin intermediul cititorului multicard (suporta toate tipurile de carduri existente) incorporat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-officejet-6210-all-in-one-si-hp-officejet-7210-all-in-one