HP partener MTV

BUCURESTI - 21 octombrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

HP si MTV au anuntat extinderea parteneriatului lor strategic in regiunea EMEA. Parteneriatul, legat de MTV Video Music Awards, este prima sponsorizare la nivel mondial a premiilor din istoria MTV.

Aceasta colaborare unica urmareste sa conecteze si motiveze tinerii prin intermediul muzicii si inovatiilor fotografice.

HP a fost numit de asemenea sponsor oficial al MTV Video Music Awards 2004 si al MTV Europe Music Awards 2004.

Pentru a inaugura sponsorizarea MTV Video Music Awards in EMEA, HP si MTV au lansat de curand o competitie denumita „YOU Are Your Music”(Esti Muzica TA) – o initiativa fotografica digitala la nivel mondial care celebreaza creativitatea si muzica, asa cum este vazuta aceasta prin ochii tinerilor. Participantii sunt invitati sa ilustreze ce inseamna muzica pentru ei prin intermediul fotografiei digitale. Fie ca au o imagine digitala a cantaretului favorit sau o interpretare fotografica inspirata de muzica, ei pot vizita situl www.hp.mtve.com – incepand din 18 octombrie – si isi pot inscrie fotografiile, putand castiga o excursie la MTV Asia Awards in Februarie 2005.

Fotografia digitala este unul dintre cele mai atractive domenii ale pietei de consum si HP se mandreste cu oferta sa in acest domeniu. A „motiva” este un principiu pe care HP il impartaseste cu partenerii sai strategici, printre care se numara si MTV. Acest principiu a determinat HP sa-si provoace clientii sa devina tot mai creativi, asa cum demonstreaza si „YOU Are Your Music”.

Acest program face parte din initiativa mai larga de marketing a HP „You +hp”, care ilustreaza modul in care utilizatorii se pot bucura mai mult de viata prin intermediul fotografiei digitale HP. Solutiile sale de fotografie digitala sunt proiectate astfel incat sa functioneze cu usurinta impreuna pentru a oferi o experienta fotografica completa extraordinara.

HP este in prezent singura companie care le poate oferi consumatorilor un pachet complet de unelte destinate crearii unei experiente dinamice privind fotografia digitala, de la captarea imaginilor, la impartasirea acestora cu altii si pana la tiparire. Extinzandu-si oferta din domeniul fotografiei digitale, HP a lansat Photosmart 375 Compact Photo Printer – o imprimanta portabila moderna care va permite sa tipariti imagini de la distanta prin intermediul unei conexiuni Bluetooth.

HP si-a anuntat de curand intentiile in domeniul divertismentului digital: plasarea persoanelor in centrul experientei digitale prin organizarea continutului lor digital intr-un singur loc din casa.

Comentand intelegerea dintre HP si MTV, Michael Hoffman, prim-vicepresedinte HP al Imaging & Printing Group (EMEA), spune: „Parteneriatul de marketing dintre HP si MTV ne permite sa ajungem la un grup important de consumatori tineri – cuprinsi intre 12 si 34 de ani, care sunt cunoscuti pentru acceptarea stilului de viata digital – intr-un mod care este pentru ei autentic si relevant. Prin acest parteneriat, HP va avea posibilitatea sa faca cunoscute noile modalitati prin care oamenii capteaza continut digital, il fac cunoscut altora, si il vizualizeaza”.