HP Photosmart M22 digital camera - Prietenul tau pe orice vreme

BUCURESTI - 17 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

Mica, performanta, cu un design deosebit, noua camera digitala HP Photosmart M22 poate fi folosita in orice conditii, pe ploaie sau ninsoare. Carcasa realizata in intregime din metal protejeaza camera de intemperiile vremii, iar designul deosebit – semnat de Eduardo Martres – va ofera o experienta placuta. Capacul metalic care acopera lentilele asigura un grad ridicat de protectie a acestora.


Dimensiunile mici – comparabile cu cele ale unui telefon mobil – sunt insotite de performante ridicate, care va ajuta sa obtineti cele mai bune fotografii, incredibil de usor. Rezolutia de 4 mega pixeli este completata de sistemul optic HP Precision Lens, care permite focalizarea automata multi zona. Puteti vizualiza fotografiile realizate ecranul LCD foarte luminos, vizibil atat in interior, cat si afara, in conditii de iluminare puternica.
Cu ajutorul tehnologiilor HP Real Life, inglobate in noua camera M22, fotografiile realizate va vor reda realitatea chiar asa cum o vedeti. Lumina adaptabila (HP Adaptive Lighting) modeleaza fotografia, adaptandu-se la conditiile de iluminare la fel ca ochiul uman. Pozele realizate contra soarelui, pozele in care exista zone umbrite si zone prea luminoase vor fi mai luminoase si realiste, indiferent de conditiile in care au fost facute.
Cu noua camera HP M22 scapati de ochii rosii din poze. Imediat dupa realizarea acesteia, prin selectarea unei optiuni din meniu, camera va cauta ochii rosii in poza, ii va identifica si ii va coreca in mod automat. Astfel, fotografia va fi memorata fara neplacutul efect, putand fi imprimata direct – nu mai sunt necesare prelucrari ulterioare pe calculator.
Cu ajutorul functiei panoramice veti obtine peisaje pentru care va va invidia orice fotograf profesionist. Camera va ajuta sa realizati cadrele succesive astfel incat fotografia finala sa fie continua si corecta. Intreaga fotografie panoramica poate fi afisata pe ecranul camerei, alipirea cadrelor fiind facuta in mod automat! Astfel, puteti verifica corectitudinea ei pe loc!
Noua camera va da sfaturi profesionale! Puteti afla cum sa va perfectionati tehnica de fotografiere, cum si cand sa folsiti setarile si functiile camerei pentru a obtine cele mai bune poze, sau chiar si ce este gresit intr-o anumita fotografie – caz in care puteti reface poza.
Ingloband cei mai performanti algoritmi de prelucrare, design-ul aparte, dimensiunile mici si rezistenta la intemperii, noua camera foto digitala HP Photosmart M22 va deveni in scurt timp prietenul dumneavoastra cel mai bun, fara care nu puteti pleca de acasa!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-photosmart-m22-digital-camera-prietenul-tau-pe-orice-vreme