HP Photosmart R717 – camera tuturor posiblitatilor

BUCURESTI - 20 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

Camera tuturor posibilitatilor: fara ochi rosii, in orice conditii de lumina, vedere panoramica, te invata sa faci poze.

Dupa succesul inregistrat cu camera revolutionara HP Photosmart R707 – care a introdus in premiera o serie de functii unice – HP continua in aceesi linie cu noul HP Photosmart R717.
Avand acelasi design atragator si ergonomic, R717 inglobeaza toate tehnologiile HP Real Life, care ofera cele mai bune fotografii, incredibil de usor, in orice conditii. Datorita rezolutiei impresionante de 6.2 mega pixeli, fotografiile facute vor avea un nivel ridicat de detalii, iar imprimarea lor se va putea realiza la aproape orice dimensiune dorita.
Noul sistem optic HP Precision Lens ofera cea mai buna calitate, fiecare camera in parte fiind calibrata pentru a elimina orice efect nedorit care poate sa apara: efectul de vigneta, aberatii de culoare, erori de focalizare, pixeli eronati. Zoom-ul optic 3x este completat de cel digital 8x, iar cele 12 moduri de fotografiere (la care se adauga fotografierea in rafala si realizarea de videoclipuri cu sunet) va vor ajuta in orice situatie.
Algoritmii performanti de prelucrare a fotografiilor inglobati chiar in camera va ofera fotografii identice cu realitatea, camera simuland chiar ochiul uman. Scenele contra soarelui, sau cele in care exista zone umbrite si zone foarte luminoase, scenele intunecate vor fi corect captate, fara a se pierde nici un detaliu. Neplacutul efect de ochi rosii poate fi eliminat imediat dupa realizarea pozei, prin simpla apasare a unui buton.
Cu R717 puteti realiza poze panoramice profesionale! Este deajuns sa selectati modul panoramic si sa fotografiati cadrele succesive, iar camera va face singura restul pentru dumneavoastra: va ghideaza in momentul incadrarii si alipeste cadrele in mod automat pentru a vizualiza intreaga scena chiar pe ecranul LCD.
Fiecare setare din meniul camerei este insotita de un text explicativ, care va ofera informatii despre respectiva setare – inclusiv recomandari de folosire. Tot in meniurile camerei exista un manual integrat de utilizare, facand astfel inutila necesitatea de a lua cu dumneavoastra manualul tiparit. Camera va sugereaza cum sa va imbunatatiti tehnica de fotografiere, iar pentru fiecare poza realizata, va poate indica greselile facute – daca exista – sau va poate recomanda solutii de imbunatatire a acesteia.
Acumulatorul Li-Ion inclus, de mare capacitate, va ofera o independenta de cateva sute de poze, incarcarea lui realizandu-se chiar in camera. Optional, HP va pune la dispozitie o serie de accesorii care pun accentul pe flexibilitate si autonomie. Statia de docare, care realizeaza conectarea la un televizor pentru afisarea fotografiilor, este insotita de un acumulator suplimentar si are un slot special pentru incarcarea acestuia. In momentul conectarii camerei, se va incarca simultan si acumulatorul intern al acesteia.
Kitul de reincarcare rapida, oferit optional, contine cateva accesorii foarte importante pentru orice utilizator: geanta pentru camera, un acumulator suplimentar si un incarcator extern, foarte rapid – doar o ora pentru incarcarea completa a unei baterii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-photosmart-r717-camera-tuturor-posiblitatilor