HP PSC 1610 All-in-One

BUCURESTI - 17 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

Sub sloganul „Cele mai bune fotografii, incredibil de usor”, HP lanseaza in aceasta primavara multifunctionalul HP PSC 1610, care inglobeaza functii de imprimare, scanare, copiere – functii ce pot fi folosite atat prin intermediul calculatorului, cat si independent de acesta.


Ideal pentru utilizatorii de acasa, care doresc cea mai buna calitate pentru documentele obisnuite sau pentru fotografii, multifunctionalul ofera cateva functii avansate de imprimare a pozelor direct de pe cardurile de memorie.
Usurinta in utilizare – specifica pentru orice echipament HP – este marita de panoul frontal foarte clar, inscriptionat in limba romana si de ecranul LCD text cu 2 randuri, prin intermediul caruia utilizatorii pot afla starea multifunctionalului, pot modifica setarile acestuia si pot selecta fotografiile de pe card pe care doresc sa le imprime. Mesajele afisare pe ecranul LCD sunt complet in limba romana, ca si toata documentatia ce insoteste echipamentul.
In mod standard, imprimarea documentelor alb-negru se realizeaza la o calitate similara cu cea obtinuta cu ajutorul imprimantelor laser, imprimarea documentelor color sau a fotografiilor realizandu-se la cea mai buna calitate. Pentru aceasta, HP pune la dispozitia clientilor cartusul foto suplimentar, cu ajutorul caruia multifunctionalul se transforma intr-o imprimanta foto performanta, folosind tehnologia HP Photoret IV.
Performantele multifunctionalului HP PSC 1610 reprezinta un varf in clasa din care acesta face parte. Viteza de imprimare sau copiere poate fi de pana la 23 ppm alb-negru, respectiv 18 ppm color pentru documente A4, iar cea de imprimare a unei fotografii 10x15 de aproximativ 30 de secunde. Rezolutia optica de scanare este de 1200x4800 dpi, 48 biti color, documentul scanat putand fi salvat pe calculator intr-o multitudine de formate – inclusiv PDF sau text editabil – sau direct pe cardul de memorie.
In cazul imprimarii directe a pozelor, puteti opta pentru dimensiuni de la cunoscutele 9x13 sau 10x15 cm, pana la un A4 complet, fara margine. Imprimanta poate tipari fara margine pe orice dimensiune de hartie, inclusiv pe hartie panoramica. Daca ati efectuat fotografii panoramice cu camera dumneavoastra (mai multe fotografii succesive, alipite pentru a recrea intregul peisaj), aveti posibilitatea sa le imprimati la cea mai buna calitate, fara margini albe, pe hartie de dimensiune 10x30 cm sau chiar 215x610 mm (2 coli A4 puse una langa alta).
Posibilitatile de conectare ale multifunctionalului sunt completate de portul USB frontal prin care orice camera foto digitala compatibila cu standardul PictBridge se poate conecta pentru imprimarea directa de fotografii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-psc-1610-all-in-one