HP si UGS formeaza o alianta pentru a oferi solutii Product Lifecycle Management (PLM), in scopul transformarii proceselor de modernizare ale clientilor

BUCURESTI - 23 februarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Alianta cu HP este unul dintre cele doua contracte majore semnate de UGS cu integratori de sistem de la inceperea operatiunilor sale independente.


UGS, un furnizor global important de software si servicii PLM (Product Lifecycle Management), si HP au anuntat o alianta strategica, care isi propune sa le ofere clientilor un punct unic de achizitionare a solutilor PLM pentru intreaga companie, destinate obtinerii profitabilitatii intr-un interval scurt de timp. UGS si HP vor furniza solutii PLM complete care sa le permita companiilor sa integreze cu o mai mare eficienta componentele individuale - hardware, software, servicii, integrare si asistenta.
Solutiile oferite de UGS si HP abordeaza trei mari probleme ale clientilor PLM:
Companiile isi pot folosi investitiile existente in tehnologie si resurse prin actualizarea software-ului PLM.
Companiile isi pot minimiza riscurile si investitiile, maximizandu-si in acelasi timp flexibilitatea, datorita imporatantei acordate de UGS si HP standardelor deschise, familiilor bogate de produse si experientei in domeniu.
Prin folosirea tehnologiilor si solutiilor standardizate de la UGS si HP, companiile isi pot crea avantaje competitionale, care sa le ajute sa isi transforme procesele de modernizare pentru eficientizarea costurilor si proceselor.
Asa cum se mentioneaza in rapoartele financiare ale UGS pentru ultimul trimestru al anului 2004 si pentru intregul an 2004, alianta cu HP face parte dintr-o startegie mai ampla a UGS de a deveni lider mondial in PLM. Alianta reprezinta unul dintre primele contracte majore incheiate cu integratori de sistem anuntate de UGS de la inceputul operatiunilor sale independente, in mai 2004.
Aceasta alianta este prima de acest gen din domeniu si le va oferi clientilor o optiune in alegerea unei solutii PLM pentru intreaga companie. Solutiile scalabile si deschise oferite de cei doi parteneri conecteaza produsele PLM cu solutiile ERP, CRM si SCM deja implementate, oferindu-le clientilor un avantaj competitiv prin asigurarea unei gestionari complete a cunostintelor si a unei bune cunoasteri a firmei lor.
Prin acest contract cu o durata de cinci ani, HP si UGS vor investi impreuna in vanzari, dezvoltarea produselor, marketing si serviciil Ca parte a HP Services, echipa de Consultanta si Integrare HP va fi disponibila pentru a oferi clientilor consultanta IT, integrare de sisteme si implementare rapida a tehnologiei necesare pentru dezvoltarea si integrarea in siguranta a solutiilor. Alianta va combina conceptele de varf in proiectarea produselor si sistemelor companiilor, certificarea resurselor necesare serviciilor HP pe produsele software UGP, directiile comune in dezvoltarea tehnologiilor pentru planificarea migratiei si dezvoltarea de solutii PLM integrate pentru mai multe industrii.
"Extinderea relatiilor noastre cu HP este un moment important in evolutia pietei de PLM, care continua sa evolueze si sa creasca in directii noi precum industria produselor de consum, piata de retail si de imbracaminte. Oferta HP pentru infrastructuri, impreuna cu software-ul PLM de ultima generatie, realizat de UGS, furnizeaza cele mai bune solutii PLM integrate la nivel enterprise", a declarat Jim Milton, vicepresedinte executiv al Global Sales and Services, UGS. "HP si UGS ofera un set complet de solutii PLM ce vin in intampinarea nevoilor clientilor nostri comuni, facand posibila lansarea rapida pe piata a produselor lor si un bun randament al investitiilor".
"Companiile producatoare au nevoie sa integreze procesele globale de afaceri ale furnizorilor, partenerilor si clientilor lor ", spune Tom Iannotti, prim-vicepresedinte si director general al unitatii Technology Solution Group de la HP America si responsabil pentru parteneriatului cu UGS la nivel mondial. "Aceasta noua alianta combina tehnologiile, serviciile si experienta in domeniu a celor doi lideri de piata pentru a minimiza riscul investitiilor clientilor. In plus, solutiile de outsourcing si de hosting oferite de HP Services si solutiile creative de finantare ale HP vor creste flexibilitatea clientilor in scopul reducerii costurilor initiale atat in cazul clientilor noi, cat si ai celor existenti, care folosesc noile solutii PLM".
Conform estimarilor Daratech, piata mondiala de software si servicii PLM va creste pana in 2007 cu o rata anuala compusa de circa 10%, ajungand la peste 12,4 miliarde de USD.

Nota: UGS, Teamcenter, Solid Edge, NX si Parasolid sunt marci sau marci inregistrate apartinand corporatiei UGS sau companiilor subsidiare din Statele Unite sau alte tari. Alte marci, marci inregistrate sau servicii derivate din acestea apartin companiilor proprietare.
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-si-ugs-formeaza-o-alianta-pentru-a-oferi-solutii-product-lifecycle-management-plm-in-scopul-transformarii-proceselor-de-modernizare-ale-clientilor