HP va gazdui Conferinta Utilizatorilor Tehnici din 2005 pentru a evidentia strategia de „Adaptive Enterprise” („Intreprindere Adaptabila)

BUCURESTI - 30 iulie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Participantii la conferinta, din randurile clientilor importanti ai HP, vor beneficia de training certificat de HP.

HP va gazdui Conferinta Utilizatorilor Tehnici din 2005 pentru a evidentia strategia de „Adaptive Enterprise” („Intreprindere Adaptabila)


HP si-a anuntat intentia de a organiza in septembrie 2005 o noua conferinta tehnica destinata utilizatorilor.
HP si-a reafirmat sprijinul deosebit acordat ca sponsor Premier al conferintei HP World 2004 ce va avea loc la Chicago in perioada 16-20 august. David Parsons, vicepresedinte HP in cadrul departamentului enterprise marketing al Customer Solutions Group pentru SUA si Canada, a fost numit sponsor executiv al grupurilor de utilizatori Encompass si Interex.
Pentru prima data, conferinta din 2005 va reuni aspectele educationale pentru toate grupurile de utilizatori ai HP – integratori de sistem, VAR-i (value added resellers), furnizori independenti de software, specialisti certificati HP si parteneri – alaturi de echipele tehnice de pre-vanzare ale HP. In cadrul conferintei vor fi instruiti utilizatorii tehnici din SUA si Canada pentru a sti cum sa ajute companiile sa-si sincronizeze afacerile si IT-ul in scopul accelerarii perioadei de transformare in intreprinderi adaptabile.
“Realizarea unei ample conferinte HP dedicate utilizatorilor tehnici reprezinta o evolutie naturala a strategiei noastre de a oferi ‘o singura fata’ clientilor nostri”, spune Parsons. “Majoritatea utilizatorilor nostri folosesc mai multe solutii HP. Prin asocierea mai multor evenimente adresate utilizatorilor HP intr-unul singur, putem asigura training direct de la HP, nelegat de o singura tehnologie, reflectand astfel modul de functionare real al centrelor de date ale clientilor nostri”.
HP a invitat sa participe la evenimentul din 2005 toate grupurile importante de utilizatori. Encompass a confirmat deja colaborarea la aceasta conferinta, cu celelalte grupuri de utilizatori HP, discutiile fiind in curs de desfasurare.
“In prezent, ne pregatim sa participam la HP World, ce va avea loc in luna august la Chicago, si suntem incantati sa sustinem HP in intentia sa de a organiza un nou eveniment tehnic in 2005”, declara Kristi Browder, presedintele Encompass. “Deoarece urmarim sa satisfacem cerintele clientilor nostri, calitatea continutului reprezinta pentru noi prioritatea cea mai ridicata. Suntem convinsi ca membrii Encompass vor continua sa beneficieze de o comunitate dinamica de utilizatori si de calitatea oportunitatilor retelei in cadrul evenimentului de anul viitor si dupa acesta”.
HP intentioneaza sa ofere saptamanile urmatoare informatii despre locatia si data la care va avea loc conferinta utilizatorilor din domeniul tehnic din 2005.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-va-gazdui-conferinta-utilizatorilor-tehnici-din-2005-pentru-a-evidentia-strategia-de-adaptive-enterprise-intreprindere-adaptabila